Vedno v mejah normale. Nikoli ne plezava drug po drugem, kakšen poljubček, drživa se za roke, objemčki, kakšni zaljubljeni pogledi,...občasno se malo pocrkljava tudi v njuni prisotnosti, vendar vedno paziva na meje dobrega okusa
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel
no kakšen poljubček, objem in držanje za roke je pri nama čisto običajno vedenje pred starši. Kako naskakovanje in polurni francozi ...te pa raje zadrživa zase
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
Tisti mali lupčki pred starši so men čist kul ... sej če smo kdaj skupi v kuhni al pa v dnevni sobi pa si pač kdaj dava kkšnga lupčka ... pa nobenga ne moti ... Pa tut za roke se drživa al pa tko da leživa en na drugem al pa da mava noge en čez druzga ... nikol mi še ni blo neprijetno zarad tega ...
Da bi se pa prou onegavljala pred njimi .. ne ne za to ga pa v mojo sobo zvlečem ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Odvisno kako si naučen najbrž... Moja starša se isto nista pred mano nikol lubčkala in mi je tut čudno če se kdaj. Jaz se s tipom pred tastarimi še nisem. Pa tut v javnosti zlo redko kaj več kot samo en kiss, ker je men ful grdo k se folk za mizo k ti sediš žvali al pa kje sred ulce....
ravno lizarva se ne pred starši. si pa dava tko kakšnega lubčka. še najlepš mi je v nedeljah ko imamo skupno kosilo pri njeku doma in si zmer dava lupčka preden začneva jest. in ne sam midva. edin mogoče na morju al pa na kaki žurki č smo skupi se zna zgodit ja da se tut zaliževa,čeprav so tam njegovi starši.sam sej nobenmu se to ne zdi nč tacga.itak naju pač ne gledajo vsi.žurka gre dalje.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
@ napisal/-a:No, tud jst pred starši ne napadem svojga lubija, ampak kakšen hiter poljubček, objemčki, držanje za roke, to pa itak... No, samo da je v mejah okusa!