ok lipa je bla do uceri zvecer klub kamor sm hudila s frendi ga zurat skor usak 5k po vrhu usga sm uceri tm tud praznovala svoj brzdej:(... not sm prsla okol pol 8ih in je bla lipa se cist prazna... okol pol 9ih je not prsla kolegica in je rekla da ji je una ta stara zenska murila neki in jo je komi not spustila halo ob pol 9ih!!!no pol se je mal nafilal in ob ene 9ih pol 10ih smidth po radiu reku folku da nj se pomikajo proti garderobam ker folk uzuni umedleva... ok tkrt bi tko like mogl kej narest. nuben nc ...zur se je nadaljevou... nuben ni vedu kaj se zuni dugaja...(na zalost:( ) okol pol 11ih k se je kokr tok nafilal ze ni blo vec promocij in jih ocitno tud niso misll narest ker jih cez eno uro tud se ni blo... se zmer nuben ni vedu kaj se zuni dugaja... usake tok so se vrata odprla in si lahk vidu kok je folka uzun.. men nc jasn zakaj jih ne spuscajo... k lani je blo tko like 1x vec folka...pol ure prej si mogu it do skreta ce si hotu pridt na vrsto tkrt k te je dejansko prjel...ok nima veze... sla sm gor na balkon... iz ene strani odprt iz druge strani ograjca..ok wtf?!... uredu tud to smo prezvel .. se zmer nismo vedl kaj se s folkom dugaja.... okol pol12ih-12ih se muska ugasne dj neki guvuri ga nism poslusala in pol kr naenkrat muske ni vec naprej... men nc jasn frendica mi pove da je uzuni ena umrla in da zapirajo... jst cist u soku... halo... nuben ni vedu kdo je umru nc... panika...zuni so blie moje frendice...susolke... jok... polom... jst stvari nism mela u garderobi (hvala bogu)..moje frendice pa...in grejo po garderobo... jih cakamo.... tm kopsi... cez 15 minut prideta frendici nazaj povesta da jih je en kops skor ubou...tm s tistimi pendreki porival folk nazaj po stopnicah... ok gresta nazaj so se ze mal umiril...se ene pol ure cakata na garderobo... ostale sedimo tm za mizo cist u soku...pride mim ena punca rab mobitel ker ne prklice svoje sestre k ej uzun...obup...pol jo je hvala bogu prklicala...tko da je bla kul..saj ena...pridemo vn kopsi use powsod...folk stou ob cesti ni vedu kaj nej nardi.. ene par idiotow se je najdl k so se se menl kam nej grejo...hm ... en pub..katastrofa...al gremo raj u ff?...POLOM!!! gremo dam...komi zaspim...upam da ni bla kksna moja frendica med njimi...upam da bo saj tista v kriticnm stanju prezvela...pridm tlele na forum mi nc ni jasn....eni pisejo 2 sta umrle...pol naprej berm...ze 3...pol 4...5...???kok zdj....pol berm kdo je kriu....folk...organizacija...hm...po mojm mnenju zlooooooooooo slaba organizacija...baje taxi ni biu zaston...promocij je zmankal ostale pijace so ble pa po 650sit...not niso spuscal oz so spuscal po 2-3 folka na 3 minute.....sam zato k so hotl zasluzt!!!...mi not pa nc vedl in ga zural...uzuni pa folk zmrzvou omedlevu 2 al clo 3 so pa zrd tega umrle...to n mors vrjet!!! men je res ful zou za te punce in za njihove frende...sorodnike...starse... kaj bi pa lastniku nardila...prsilla bi ga naj gre do starsev umrlih in jim izrece sozalje...ma ubil bi ga in une fakin varnostnike tud..ekipa party time bravo!!! ja protestirite pejte vn iz lipe mi gremo pa tud...vsaj mene ni vec tja!!! lipa is goin down!!!
ve 2 oz.3 k ste mogle zrd enga party tima umret pa R.I.P. iskreno sozalje usm....lipo pa upam da bojo zazgal! pa organizatorje z njo!!!! ps:ja kopsi so nenormalni in nemoralni k jih rabs jih ni nikjer pol k je pa ze itak prepozn pa se unim k res rabjo pomoc nocjo pomagat... groza!
lp:karin
Klik