napolitanka+cosmo napisal/-a:oriflame je res slab se strinjam je pa zato loreal boljši meni zdrži tudi do 4 dni včasih 7 odvisno od aktivnosti
Zanimivo

napolitanka+cosmo napisal/-a:oriflame je res slab se strinjam je pa zato loreal boljši meni zdrži tudi do 4 dni včasih 7 odvisno od aktivnosti
metuljčica napisal/-a:Ne bom odpirala nove teme, me pa zanima kateri lak je dober za utrdit nohte. Namreč zdaj si jih končno ne grizem več (upam da bom zdržala), ampak se mi ful cepijo in lomijo. Pa me zanima kteri lak je najboljši za take zadeve? Ampak res najboljši, ker ko se mi noht zlomi si ga pa nazaj zgrizem in tega res nočem. Zato bi rabla res en močen lak.
metuljčica napisal/-a:Sm vidla tud te lake Alessandro. Pa je št. 1,2 in 3. Kakšna pa je razlika? Ker ena je priporočila št.1, ti pa 2.
tjaska napisal/-a:men so všeč chanel le vernis. najboljši do zdej....
inchy84 napisal/-a:Jst mam pa ponavad kr utrjevalca pa 2x namažem pa je![]()
Me pa zanima, če je ktera probala tist nov lak od Nive k ma kao bambus not pa baje se ti pol nč ne cepjo nohti pa to. K bi ga kupla, mi ma take lepe barve sam je pa čez 2 tisoč, sam če ni glih obstojen pol se mi zdi mal škoda dat 2000 raj kterga druzga kupm