js pa mislm da vse delam z desno...čeprav odrivno nogo mam pa že skoz levo, pa tud pred leti ko sem trenirala lokostrelstvo sem mela levičarski lok, ker je trener ugotovil, da bi mogla bit levičarka al kaj...ene poskuse je delal na men in pol je to pogruntu... heeeh
Desničarka. Če imam eno roko na volanu, je to vedno leva, ker rabim desno za menjavat ali pa za mobitel- saj vem, da se ne sme...
Najbolj nemogoča stvar pa mi je striženje nohtov z levo- ni šans. Če založim svoj ščipalec, mi mora dragi postrič nohte na desni roki. Lakiranje gre malo bolje...
tiasha napisal/-a:Jst sm desničarka in res vse stvari počnem z desno roko ... Mogoče jem kdaj z levo, ker imam pač v desni nož in potem z levo nosim v usta ... ... drugač pa pomoje da ni stvari k bi jo delala z levo roko ... boh ne dej da bi pisala z njo
enako......al pa k si nohte lakiram z levo roko sm čist po prstih namazana ne,sej se hecam
Jaz sem v "originalu" levičarka; z levo pišem, jem, držim lopar pri badmintonu in namiznem tenisu, režem kruh. Sem se pa septembra morala navajati na pisanje z desno roko zaradi poškodbe na levi, pa je še kar šlo... Pa z desno tudi režem s škarjami (ker jih drugače sploh ne vem prijeti) in držim miško. Če si pa lakiram nohte imam pa z desno roko kar precej težav... Mixed I guess...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Jst sm desničarka!
Vendar obstajata 2 stvari ki jih z desno roko enostavno ne morem počet. Npr. mobitel vedno držim v levi roki in torbico držim na levi rami (grozno če počutim če je na desni).