Besede s pomenom
bivsi(iz CRO) mi je enkat reku:
mala, ja i ti smo iz totalno razlicitih svjetova... kolko god se volimo il smo se voljeli, nismo stvoreni jedan za drugo.. i vjeruj mi, ja sam te volio i jos te...
ta stavk mi je ostal v glavi...
po tem ko sm koncala z njim, mi je enkrat to reku, k sm mu neki naprej metala... takrt sm vidla da me je es rd mel, in da sva rez iz razlicnih svetov...
pa lubi k mi je reku, k sm ze cist obupala enkat:
bucka, jz sm vedn ob tep...
in res je...
mala, ja i ti smo iz totalno razlicitih svjetova... kolko god se volimo il smo se voljeli, nismo stvoreni jedan za drugo.. i vjeruj mi, ja sam te volio i jos te...
ta stavk mi je ostal v glavi...
po tem ko sm koncala z njim, mi je enkrat to reku, k sm mu neki naprej metala... takrt sm vidla da me je es rd mel, in da sva rez iz razlicnih svetov...
pa lubi k mi je reku, k sm ze cist obupala enkat:
bucka, jz sm vedn ob tep...
in res je...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- čokoladka007
- Sramežljivka
- Kraj: Near Heaven
»V letu obstajata samo dva dneva, v katerih ne moremo storiti ničesar. To sta včeraj in jutri. Torej je danes pravi dan za: ljubiti, sanjati, razumeti, ustvarjati in verovati v to, kar počnemo!«
«Sanjaj, kar bi rad sanjal; pojdi tja, kamor si želiš; bodi, kar želiš biti, saj imaš samo eno življenje in samo eno priložnost, da storiš vse, kar si želiš storiti.«
»Vsakega človeka najbolj zapolni ljubezen do samega sebe, zato se imejmo radi.«
»Živi življenje, ki ga ljubiš in ljubi življenje, ki ga živiš!«
...
«Sanjaj, kar bi rad sanjal; pojdi tja, kamor si želiš; bodi, kar želiš biti, saj imaš samo eno življenje in samo eno priložnost, da storiš vse, kar si želiš storiti.«
»Vsakega človeka najbolj zapolni ljubezen do samega sebe, zato se imejmo radi.«
»Živi življenje, ki ga ljubiš in ljubi življenje, ki ga živiš!«
...
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
-
- Sramežljivka
- Kraj: somewhere over the rainbow
- Kontakt:
Nekatere stvari so zelo pomembne in nekatere zelo nepomembne. Življenje nam je bilo dano zato, da spoznamo razliko med njimi. (Anna F. Trevisan)
Imamo svoj čopič in barve, naslikamo raj in že smo v njem. (Nikos Kazantzakis)
Ne ozirajmo se nazaj v jezi ali naprej v strahu, ampak okrog sebe v zavedanju. (James Thurber)
Imamo svoj čopič in barve, naslikamo raj in že smo v njem. (Nikos Kazantzakis)
Ne ozirajmo se nazaj v jezi ali naprej v strahu, ampak okrog sebe v zavedanju. (James Thurber)
... rada vas mam...
Spelchk ***
Spelchk ***
-
- Komunikatorka
- čokoladka007
- Sramežljivka
- Kraj: Near Heaven
-
- Sramežljivka