Po veliki večini sva naga, nama najbolj ustreza. Se pa je enkrat zgodilo, da sem si ene rdeče šteklarčke kupla, pa sem jih morala imet oblečene. Samo njih , da ne bo pomote. :bussi: :knuddel:
raje me vidi nago... vzburja... hm... kr dost stvari... učasih že samo poljubček. se mi zdi da ga ful vzburja če mu rečm da si ga ful želim... aha že vem... če sm ful mokra kr znori :knuddel:
Če misliš, da zmoreš, zmoreš. Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav. (Mary Kay Ash)
Jaz pa mislim da je mojmu kr ok če včasih obdržim na sebi samostoječe nogavice, al pa kak minič če ga lih slučajno nosim, pa tud fetiš na štikle ma tko mal na skrivaj pomoje. Evo moje opažanje.
No tkole ane....vcasih je kul biti nag....ampak vcasih pa zelo pase kot meni in njemu da se oblecem v samostojcke...sexy spodnje perilo(kaksen hud komplet) in kaksne hude spicake gor...vcasih pase si dat gor tud kaksen pas za samostojecke in akcija...dostikrat se zgodi da pustiva vse na meni in tako sexava...Imam pa prav ene hude cevlje samo za v posteljo kot njemu je tud men to velik fetis...da ni dolgcajt...