Dejansko si sploh ne morem predstavljat, da bi svojo intimo delila še z enim parom. kar je najino, je najino in kar je moje je pač moje
tko da ... nisem za take stvari ... je pa od mojga fanta fantazija da bi bil enkrat z dvema ženskama, ampak se mu ne bo uresničla, ker mene pomoje požre od ljubosumja ...
Jest mislm, da če se mata dva res rada, tud ne pomislta, da bi svoje intimne trenutke s kom delila, ker uživata drug z drugim in se mata lepo Midva si vsakič, ko se po tem skupaj uleževa, si sam rečeva VAU, ker nama je res noro lepo
niti jst nisem za take podvige. in sicer kot ste že nekatere napisale- svojega fanta nebi nikoli, nikoli delila. jst sam znorim če pomislim da bi katero drugo tikal, kaj šele sexal grrrrrrrrr
Jst nism za take stvari Čeprov nikoli ne reci nikoli...mogoče bi šla v 4 samo če bi bli vsi samski..sam še to je sam par % možnosti da bom šla kdaj, pol so pa še te spolne bolezni pa to..tko da rajš ne bi. Zaenkrat čist uživam v dvoje Ti pa poročej pol
meni se zdi zanimivo sploh pa ce si to zelita oba.pogovorita se glede tega, a te ni strah da bi se po sexu slabse razumela, bila bolj ljubosumna?no jaz mam zeljo v dvoje in mislim da vecina zensk tud.cetvercek, pa kaj vem je za probat, ce si tega res zelis.......Moj kolega pravi:uzivaj dokler si topla hahaha