Hm:
-ponoč predn grem spat vedno z vhodnih vrat moje sobe skočim na postlo (ne upam počas it proti postli...grozljivk je blo preveč k sm bla mala)
-ko se mi lak za nohte začne luščit, si po nohtih z škarjicami potegnem črte in nardim majhne kvadratke...šele pol si z acetonom grem dol pucat
-pri pranju las vedno uporabljam enak postopek...najprej 2x navadn šampon, pol 2x šampon za lase in na koncu še balzam
-včasih, ko sm bla mala sm se začela trest, č mi je kaj blo ful všeč (npr. gledanje ognja...tak noro mi je blo)
-če se učim v sobi pa nimam pospravljene se ne morm skoncentrirat
-č pri predigri z tipom zlo uživam morm neki grizt..ponavad si grizem ustnice al pa tipa mal po vratu pogrizem
-no v bistvu si ustnce začnem grizt tud, č mi je tip ful všeč...č tip pr men to opaz lohk točn ve, d hočm seksat z njim
-sovražim, č kuliji niso zloženi po mojem vrstnem redu...č mi jih kdo premeša si je bogi
-č želim tipa poljubit ga skoz gledam v ustnice in glavo nagibam v eno stran
-ko grem mimo kakega tipa, k mi je všeč ustnce tko čudn našobim oz. stisnem (to so mi kolegice povedle)
-č vidm kakega pajka v bajti ga primem pa vn nesm...vedno
-mam enga plišeka, k v njemu vidm pokojnega bivšega fanta in včasih se sama pogovarjam z plišekom, k mislim d pol moj bivši srček to sliši
-pri rezanju klobas ali sira prvo rezino vržem proč
-včasih sm se z iglo zbadala v prste....še zdj ne vem zakaj...mogoč mi je bolečina bla tok všeč
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."