Fetiši
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Re: Fetiši
Zdaj bos imela poln inbox 

sej to je čist odvisno
tud punce majo rade usnje, poznam eno ki so ji noro všeč usnjene hlače
enim nam je ful sexi črno pa shiny pa oprijeto pa še kakšni metal dodatki zraven 
ne razumem pa, zakaj so vsi tok nori na krilca in petke recimo.. se v navadne kavbojke prej zagledam kot v vse to

ne razumem pa, zakaj so vsi tok nori na krilca in petke recimo.. se v navadne kavbojke prej zagledam kot v vse to

hej norci 

Saj meni je tudi marsikatero žensko oblačilo všeč, samo to še ne pomeni, da me spolno vzburi. 

ja, tebe bo verjetno prej kej na moškem vzburilo kot pa na ženski
mene tud na moških srajce nič ne ganejo, medtem ko je mnogo punc mokrih ko jih vidi
je pa odvisno kako močno vzburjenje je.. da ti je neki sexi še ne pomeni da takoj podivjaš (no, razen če 2 mesca ne vidiš ženske in ne masturbiraš
).. drugo pa je, če veš, da te oseba želi vzburit in se zato tako obleče 

je pa odvisno kako močno vzburjenje je.. da ti je neki sexi še ne pomeni da takoj podivjaš (no, razen če 2 mesca ne vidiš ženske in ne masturbiraš

hej norci 

Ja, govorim za takrat, ko nekoga hočeš načrtno vzburit
Itak je v veliki meri odvisno kdo je oseba, ki neko stvar nosi. Vsaj pri meni. Tako, da ja, ne bo nas kar vsak sred ceste vzburil, lahko pa nam nek kos zgleda dobro in seksi, itak.

Itak je v veliki meri odvisno kdo je oseba, ki neko stvar nosi. Vsaj pri meni. Tako, da ja, ne bo nas kar vsak sred ceste vzburil, lahko pa nam nek kos zgleda dobro in seksi, itak.
seveda
mene tipi v usnjenih hlačah nikakor ne privlačijo
prava oseba pa vedno vzburi seveda, nima veze kako je oblečena. se mi zdi pa še bolš če se mal popestri 

hej norci 

saarijarvi napisal/-a:Zdaj bos imela poln inbox
Si ne upajo.

Ananhas napisal/-a:Verjetno bi morala bit moški, da bi razumela kaj je tako hudega na ženski v usnjenih hlačah ampak ste me prepričal, da si bom prav nabavla ene in preverla učinek na mojemu.
Pa poročaj.

Če jih bo strgal z mene dobite račun 

Obstajajo užitne hlačke, za pajkice pa še nism slišala
bi ženska že 10x vmes zaspala preden bi jih polizal dol 

Nekak ne mislim prek neta naročat, ker je boljš probat 

Ananhas napisal/-a:Če jih bo strgal z mene dobite račun
S že sprobala?

Sem pa danes na vlaku videl malce močnejšo žensko in je tudi ona bila seksi v usnjenih pajkicah.

Všeč mu je, seveda.
Drugače pa spada med seksi cunjice "za doma/za dragega", za ven ni to moj stil lih.

Drugače pa spada med seksi cunjice "za doma/za dragega", za ven ni to moj stil lih.