ŠTEVILO SPOLNIH PARTNERJEV

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mataio_1
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: ŠTEVILO SPOLNIH PARTNERJEV

Neprebrana objava Napisal/-a Mataio_1 »

Cryselle napisal/-a:pomislim, da tip ni ravno nek hud ulov, če je podrl pol mesta in sem previdna, preden se spustim z njim v zvezo.

Kaj pa tip, ki ga še nobena ni videla s kakšno žensko?
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Firestorm »

Mataio_1 napisal/-a:
Cryselle napisal/-a:pomislim, da tip ni ravno nek hud ulov, če je podrl pol mesta in sem previdna, preden se spustim z njim v zvezo.

Kaj pa tip, ki ga še nobena ni videla s kakšno žensko?

Mene osebno to ne moti, mogoče pač enostavno še niso bili pripravljeni na seks / niso spoznali prave osebe, kakorkoli.
Zadnjič spremenil Firestorm, dne 09. Mar. 2020 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Fi-Fi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fi-Fi »

Jaz sem se pri dobrih 30ih letih ustavil tik pod 10.

Sem pa imel primer, ko mi je ena priznala, da jih je imela okoli 40 (pri 30. letih)....in se mi je to zdelo preveč.
Vsi alarmi v glavi so mi tulili naj bežim stran od nje, da nekaj ni OK pri tej ženski. Pa nisem bežal, sem vztrajal...in na koncu ugotovil, da so vsi alarmi upravičeno tulili in je imela moja intuicija še kako prav. Lopov bo vedno lopov, pijanec bo vedno pijanec, kur*a pa bo tudi vedno ku*ba.

Če danes še enkrat pomislim....15-20 spolnih partnerjev se mi zdi že hudo visoka številka. Raje vidim pod 10 kot pa da je ženska tako lahka, in tako enostavno razširi noge vsakič, ko jo malo zaščemi tam spodaj.
Vsi izgovori so neutemeljeni.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

če gledam po sebi, sem do 23 imela več spolnih partnerjev, kot potem v sedmih letih. Enostavno zato ker sem ful eksprimentirala, spolnost me je privlačila in sem v njej uživala. Spoznavala sem veliko moških in iskala tisto nekaj... Z vsemi sem imela super odnos in vsem lahko pogledam v oči in z vsemi lahko grem še vedno na kavo (upam tudi trditi da bi z večino lahko ponovno spala ali pa dobila kaj več če bi želela). Noben sicer ni imel zavetišča za lame z Downom :D :D :D , so bili pa ok osebe in ok zame kot sem bila takrat ko sem jih spoznala.

Sedaj sem številko zelo zmanjšala, ne načrtno, ampak ker sem se umirila ob osebi, s katero se počutim udobno in ki resnično poskrbi zamein imava res dober odnos. Če si bom jutri zaželela spati z nekom novim, bom to storila in me številke ne bodo preveč zanimale, pač pa samo to, kako se bom ob tej osebi počutila.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

jaz se ne bi dobro počutil ob osebi, ki je bila z veliko tipi samo zato ker so ji pasali in sem dober samo za neko obdobje, dokler se me ne bo naveličala. ker se želim počutit kot nekaj posebnega zanjo in ne kot nek pripomoček ki ga lahko jutri zamenja. taka oseba ima popolnoma drugačen način razmišljanja kot jaz in ne verjamem, da bi bil kdaj kompatibilen s tako da bi bilč v zvezi z njo, zato mi je cifra pomembna - amapk ne sama cifra, bolj način razmišljanja in dojemanja spolnosti. in mislim da se zelo hitro da ugotovit če se nekdo laže pri teh cifrah.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Jaz ne bom preveč pljuval čez ljudi ki so imeli mnogo spolnih partnerjev, sam sem sicer v zadnjih nekaj letih ulovil zamujeno, in me nobena "vesela" dvajsetletnica ne more več spraviti v zadrego.

Je pa res, da v kar se spuščam, sem nekako obsojen da bom imel samo kratke romance in interakcije z ženskami, tako da bo število seveda naraslo.

Ampak to je breme ki ga bom z veseljem nosil. Bo težko, ampak bom zmogel.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Fi-Fi
Sramežljivka
Sramežljivka

Nesanica napisal/-a:Če si bom jutri zaželela spati z nekom novim, bom to storila in me številke ne bodo preveč zanimale, pač pa samo to, kako se bom ob tej osebi počutila.

Glede na tvoj post ti lahko odgovorim z zelo podobnim razmišljanjem kot ga ima slovenc spodaj.

S takim človekom kot si ti bi se počutil zelo negotovo.
In zopet si ena izmed tistih, ki je potrdila to tezo,kdor z lahkoto "za šport" razširi noge samo zato, ker ga zasrbi spodaj, je navadna.... _____ (vstavi poljubno).
Recimo temu tako, da še prostitutko veliko bolj cenim kakor take ljudi s tvojim načinom razmišljanja.

slovenc79 napisal/-a:jaz se ne bi dobro počutil ob osebi, ki je bila z veliko tipi samo zato ker so ji pasali in sem dober samo za neko obdobje, dokler se me ne bo naveličala. ker se želim počutit kot nekaj posebnega zanjo in ne kot nek pripomoček ki ga lahko jutri zamenja. zato mi je cifra pomembna - amapk ne sama cifra, bolj način razmišljanja in dojemanja spolnosti.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Mataio_1 napisal/-a:Kaj pa tip, ki ga še nobena ni videla s kakšno žensko?

Ja in?
Če sem mu všeč + je on meni všeč in ima potencial za dobrega ljubimca, se bo že izkazal, kaj me briga, če nima izkušenj. Če nima potenciala, mu pa tudi visoka številka bolj malo pomaga. :)

Ja, mogoče se bo pri prvemu sexu še malo lovil, pri drugemu bo delo opravil kot je treba. :D

Malo heca, ampak vsak mora nekje začeti, ane? :)
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz bom rekel takole.

Si na zabavi,in do tebe pristopi privlačna, zabavna ženska ki jo zanimaš, skupaj zažurata, in gresta k njej domov, ona hoče spati s tabo, ali jo zavrneš?

Ne, in isto jo ne bi slovenc, lepo prosim no...to so neke utvare da si ublažiš ego.
Vedno ko srečam nekoga ki ženske okliče za kurbe in ne vem kaj, je vedno tip ki nima niti manjše šanse da bi bil z njimi. Ne zaradi videza, ampak načina obnašanja.

Ženske lahko počnejo kar hočejo, imajo enako potrebo po spolnosti, in se lahko same odločajo z kom bodo spale, in to je neverjetno kul...ker potem lahko spiš z lepimi, in zanimivimi ženskami, ki vet doživljajo kot ti, in si ne odvzemajo lepot življenja.

Je jeb**o 21. stoletje, možnosti za varno spolnost je ogromno, tako da je biti z žensko ki hoče biti tabo, čeprav le za kratek čas...lepo.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Okej slovenc79, recimo, da razumem, da se ne bi fajn počutil ob taki ženski ... ampak a bi jo zavrnil? Ji zaradi strahu, da te bo razočarala, ne bi dal priložnosti? :)
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Fi-Fi
Sramežljivka
Sramežljivka

Seks s tako žensko se že zgodi, itak ne izveš takih stvari že v samem začetku.

Ampak kake resne zveze s tako "športnico" pa ne bi šlo...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ok, štekam.

Vsak ima svoja načela.

Nekaj mojih prijateljev tudi ni nadaljevalo v romantični del z žensko ki je imela po njihovih načelih preveč partnerjev.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

No saj jaz tudi poznam take primere. :) oz. velikokrat sem že slišala, da rata ženska nezanimiva, ker je pristala na one night stand.
Pač vsakemu svoje. Meni osebno je isti k, ali tip skoči med rjuhe prvo noč ali pa ženska. :) Z moškim, ki dela tu razliko, češ "za ženske se to ne spodobi, za tipe je normalno" pa se ne ujamem in niti nimam osebnih izkušenj s takimi. :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Jaz pa čisto razumem to, da ponavadi bolj kot cifra, zmoti odnos do seksa, cifra je bolj posledica določenega odnosa do seksa. In je na mestu, da nekoga, ki že prvo noč skoči v posteljo ne moreš jemat resno. Sploh, ker se ti ob tem vedno poraja misel, da je to najbrž stalna praksa osebe, nekaj kar počne zlahka. Ta teden ti, naslednji drug/a...

Imaš tudi ljudi, ki imajo določena načela in imaš ljudi, ki se dejansko ne morejo v popolnosti vzburiti, če z osebo nimajo globjega odnosa. Zato taki ne prakticirajo ons, tudi če se jim ponuja. Vem, da je nekaterim to težje razumet. Sploh takim, ki imajo drugačen odnos do seksa. Jaz vedno trdim, da mi je vse ok, če le oseba ve kaj dela in če to kar dela ustreza njeni naravi. Ne obsojam.

Če pomislim na vse žurke in priložnosti, ki so vodile v ons, bi bila moja cifra tudi lahko že pri kaj vem, 50. In ne pri 5. (6 s sedanjim, morda bo zadnji, kdo ve.)
Fi-Fi
Sramežljivka
Sramežljivka

Ash. napisal/-a:Z moškim, ki dela tu razliko, češ "za ženske se to ne spodobi, za tipe je normalno" pa se ne ujamem in niti nimam osebnih izkušenj s takimi. :)

Kje je pa kdo delal tako razliko med moškimi in ženskami? A je kdo to napisal?

Govora je o tem ali ima ženska/moški veliko sp. partnerjev, ali malo. Isto velja za tipe, ni izjeme.

In ženska (ali moški iz vašega vidika), ki je zmožna vsako leto dati noge narazen lepemu številu fukačev/fukačic, za moje pojme ni OK. Intima je intima, intimo deliš z nekom, ki ti je res všeč in mu zaupaš, z njim imaš globji odnos. Te intime ne deliš s kar nekim mimoidočim. Vsekakor pa ne kar z večimi mimoidočimi.

OK ja, se zgodi spodrsljaj ali pa nekaj spodrsljajev v življenju, da imaš kak one-night, ali pa se zapleteš z moškim/žensko za katerega ugotoviš na začetku, da ti ne odgovarja. In s takim človekom prekineš stike, številka se je pa žal povečala. Ponavadi sledi moralni maček, obžalovanje.
Ampak, da pa kar za šport seksaš malo tu, malo tam in na tak način povečuješ številko....no to pa ni kul.
Odgovori