Cryselle napisal/-a:pomislim, da tip ni ravno nek hud ulov, če je podrl pol mesta in sem previdna, preden se spustim z njim v zvezo.
Kaj pa tip, ki ga še nobena ni videla s kakšno žensko?
Cryselle napisal/-a:pomislim, da tip ni ravno nek hud ulov, če je podrl pol mesta in sem previdna, preden se spustim z njim v zvezo.
Mataio_1 napisal/-a:Cryselle napisal/-a:pomislim, da tip ni ravno nek hud ulov, če je podrl pol mesta in sem previdna, preden se spustim z njim v zvezo.
Kaj pa tip, ki ga še nobena ni videla s kakšno žensko?
Nesanica napisal/-a:Če si bom jutri zaželela spati z nekom novim, bom to storila in me številke ne bodo preveč zanimale, pač pa samo to, kako se bom ob tej osebi počutila.
slovenc79 napisal/-a:jaz se ne bi dobro počutil ob osebi, ki je bila z veliko tipi samo zato ker so ji pasali in sem dober samo za neko obdobje, dokler se me ne bo naveličala. ker se želim počutit kot nekaj posebnega zanjo in ne kot nek pripomoček ki ga lahko jutri zamenja. zato mi je cifra pomembna - amapk ne sama cifra, bolj način razmišljanja in dojemanja spolnosti.
Mataio_1 napisal/-a:Kaj pa tip, ki ga še nobena ni videla s kakšno žensko?
Ash. napisal/-a:Z moškim, ki dela tu razliko, češ "za ženske se to ne spodobi, za tipe je normalno" pa se ne ujamem in niti nimam osebnih izkušenj s takimi.