Ananhas napisal/-a:Lahko
Podrobneje opredeli, kaj zate pomeni "lahko" oz. kaj si s tem odgovorom pravzaprav hotela povedat.
Ananhas napisal/-a:Lahko

Mataio_1 napisal/-a:Zakaj se mi zdi, da si med vrsticami napisala "Seveda lahko ona pristopi, toda se to ne bo zgodilo."

Mataio_1 napisal/-a:Pa če se ne poznata?

Led Zeppelin napisal/-a:...ja, zato ker so odločni. Ker 150 let nazaj, bi takšne ljudi zradirali, ali pa bi bila tvoja edina pristojnost da bi pobiral krompir .
Všeč so mi samozavestni moški (samo ne to zamenjat z nekimi glasnimi cocky tipi, taki me odbijajo), ki si znajo vzeti to kar jim je všeč in to tudi pokazati. Tako da mi je všeč, če da moški pobudo, seveda tudi sama nakažem naklonjenost. Ob takih sem se vedno imela dobro. Sem pač staromodna al kaj vem

, denar , vpliv in socialna pozicija mi nista interesantni...nisem anarhist, in ne bom klošar. Moja želja je da imam svojo agencijo, v kateri sem vodič, da potujem in da imam dom v katerega se vračam.
bi pa rad čimbolje razumel ljudi, zato tud o drugih razmišljam, kakšen pogled imajo na stvari. ne zaradi tega da bi kaj na sebi spreminjal, seveda, samo da bolje razumem svet in različne ljudi.

.Led Zeppelin napisal/-a:A lahko ti poveš mnenje, ne samo da sprašuješ...ker ni potem nobenega dialoga ali komunikacije?