Nucky napisal/-a:Ti se pri 25ih sekirš zarad žensk? Kolega star sem toliko kot ti, nimam nobene že nekaj časa in veš kaj? Boli me kita! Sploh pa frend teh stvari se ne sprašuje na Cosmo forumu.. Kot si videl so ti vsi našteli kaj moraš ti imeti. Sej ql za visoke kriterije sam, če je tudi sama to kar ona zahteva.. Remember, bolj kot si prasec bolj bodo palile nate.. Bodi "dol mi visi" za ženske.. Sam ne naredi smrtne napake in laufaj za njimi.. Bod na boli me kita.. Sicer pa po drugi strani samski stan sploh ni slab.. Ubistvu v dostih pogledih boljši kot zveza.. Zdaj izkoristi za uživanje, boš babo imel cajt celo življenje prenašat kasneje..
Pretirano sekiram se prav gotovo ne, ampak pristop "boli me k." pa tudi preverjeno ne deluje. Sem ga fural po par slabih izkušnjah na koncu srednje šole in bilo je pač nič od nič skoraj dve leti... Potem na faksu je še kar bilo nekaj (sicer precej pod povprečjem), sedaj pa spet suša in fora je v tem, da počasi uvidiš, da samo od sebe ne bo nič bolje in če tega nočeš (vsaj ne še) ravno sprejet, moraš nekaj naredit. Pa saj če sem iskren, mi neke resne daljše veze ne dišijo, ampak da ni čisto nič, je pa kar malo bad. Mogoče bi moral preprosto delat na jebać-style pristopu, ki mi ni šel nikoli od rok (pa sicer nisem sramežljiv okoli žensk, samo vedno mi je bilo nekako nerodno takoj inicirati kaj bolj seksualnega, tudi v tistih redkih primerih ko sem bil ženski všeč, zdaj kar tako vsepovprek pa sploh ne, ker zavrnitve ponavadi niso prijetne)