REBEKA proti DOMNU
men je v bistvu vseen kdo zmaga in kdo ne, mi je bla pa v tem primeru od domna pesem bolj všeč kot od rebeke, plagiat gor al pa dol, kt da so vse njene pesmi pa čist originalne. pa to pesem je rebeka zapela že na pozdravu poletja pred mmsom-a ni blo včasih tko da niso smel pred festivalom tekmovalnih pesmi javno predvajat???
It looks like we could have made it baby...me and you!
Angel girl napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Vidm d sam kritizirate, pol pa raj povejte kdo je za vas dobr pevc in kaj mora nardit da se vam zdi simpatičen in vreden vašega pozitivnega komentarja?
huh...
recimo nusa derenda je doooost bolsa kot rebeka, zenska zna celo pet![]()
darja švajger....jaja sej mamo tut dobre pevke
Celo en pozitiven komentar, neverjetno
a tole recimo ni pozitiven komentar??
roxy* napisal/-a:jaz rebeke ne ravno poslušam, sam tko bom rekla - punca se je izkazala na vseh področjih. dobro je izkoristila naslov missice, kar je uspelo redkokateri prej. po moje ji je le za čestitat.
zadnjič sm si v emporiumu merila njene kopale (rebeka's draem) in so ble res hude.
dej, ne metat vseh v en koš
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
Elizabetka napisal/-a:kumer se zadnjič kazal v svojem luksoznem stanovanju na Pohorju k mu ga je ata kupu![]()
![]()
sploh ne vem,če ima kaj v glavi ,tud rebeka je....sam jezik
ja res
pa še ena oddaja je bla na prvi tv, ko je razlago kak se je napil pol pa kozalal frendu v potovalko, po kolkokrat hodi kakat pa te fore, aja pa da rad sexa na tepihu sam pol ma vedno odrgnine...

-
- Komunikatorka
***PINKYCA*** napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:kumer se zadnjič kazal v svojem luksoznem stanovanju na Pohorju k mu ga je ata kupu![]()
![]()
sploh ne vem,če ima kaj v glavi ,tud rebeka je....sam jezik
ja res
pa še ena oddaja je bla na prvi tv, ko je razlago kak se je napil pol pa kozalal frendu v potovalko, po kolkokrat hodi kakat pa te fore, aja pa da rad sexa na tepihu sam pol ma vedno odrgnine...
![]()
![]()
me zanima ,če je sploh ta kumer sexal kdaj ali je kdo drug

sAdie napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:kumer se zadnjič kazal v svojem luksoznem stanovanju na Pohorju k mu ga je ata kupu![]()
![]()
![]()
a si fauš, a?![]()
![]()
ja, pac ma fensi plejs, zaka pa ne
![]()
![]()
ma da meni kupijo stanovanje pa placujejo stroske...vsak mesec ju kusnem na rit

-
- Komunikatorka
-