ce si si napisal/-a:Drage bejbe, me prav zanima koliko vas bo zivelo na svojem, ko boste stare 30 let. Pomoje da zelo redko katera, ceprav ste zdaj vse zgrozene nad fantom, ki pri 30ih se vedno zivi pri mami. No, saj dokler si student ni tezko zivet na svojem, ce lahko zivljenju na parih kvadratih in z nestetimi cimri lahko tako recemo. Ko pa se studij zakljuci pa vsi podurhajo nazaj domov. Mislite, da boste takoj ko se boste zaposlile lahko vzele kredit za stanovanje oz. mislite da boste z veseljem placevale najemnino? Pomoje da ne in da boste rajsi se malo potrpele doma. Mislim tudi, da ce nisi otrok res bogatih starsev, ki bi ti kupili stanovanje oz. ce si v domaci hisi ne uredis kaksnega prizidka, je nemogoce, da gres do 30 od doma
redkokatera??? pri 30ih???? js ne poznam 30let starih ljudi ki se zivijo pri starsih
ce pa, je pa to zlo cudno
NEMOGOCE DA GRES DO 30 OD DOMA? ti nimas cist pravih predstav o tem!

in me pri svojih 18ih ze zelo vlece od doma (ze dve leti hodim v solo v drugem kraju, domov prihajam vsake 2 ali 3 tedne). in tudi ne razumem starejsih ljudi od mene, dalj casa skupaj, pa nocejo zivet skupi
sej ce ne gre, boljs da to prej ugotovis