pirodoksin napisal/-a:sicer pa se na pomembnost določene lastnosti gleda tako, da primerjamo dva hipotetična osebka, ki se razlikujeta samo v eni lastnosti. npr. če imamo dva moška, ki sta v vsem enaka (osebnost, služba, starost, fizični izgled itd.), razlikujeta pa se samo po plači in premoženju, katerega boste izbrale?
Nikoli ne odloča zgolj ena zadeva, še zmeri bi izbrala tistega, ki me bolj zadane, ki mi je bolj privlačen, ki ima več časa zame, ki mi je v trenutku izbire bolj naklonjen. Strogo s tvojimi kriteriji pa seveda tipa z višjo plačo in premoženjem. In se požvižgam na to, če sem zaradi tega kešpi*ka.
pirodoksin napisal/-a:mene pa zanima nekaj drugega. recimo pelješ žensko na večerjo, pijačo ali kaj drugega in ji to plačaš. kako gledate na to?
Kolikor imam izkušnje, fantje prav radi plačajo večerjo, ker na prvem dejtu mi na kraj pameti ne pade, da bi se kregarila okoli tega, kdo bo plačal in/ali do centa na pol delila račun. Se da vse čist lepo pokompenzirat, jaz ponavadi kak take out plačam, nardim večerjo pri meni, plačam kino/drink/večerjo drugič, presenetim s kakšnim darilom itd.
Stanovanjski in življenjski stroški pa odvisno od dogovora, načeloma na pol, lahko pa tudi sorazmerno z zaslužkom - kot je napisala Tamala_mrha.
As your lover describes you, so you are.