sanna, piši v temo, ki sem ti jo dala..tam se lahko kregave o mojemu načinu pisanja kokr češ..tukaj offtopiciraš..da ne boš pol rekla, da sem zaradi osebnih razlogov brisala tvoje poste (kar bom začela, če ne boš nehala z offtopicom in premestila svojo radovednost tja kamor spada..). Hvala.
@Abby, sounds perfect, samo v praksi so nekatere stvari pač nemogoče. Imaš ljudi, ki nekatere stvari preprosto obožujejo, od igranja na kitaro, do slikanja, do ustvarjanja stvari..Ampak jih ne znajo počet, nimajo žilice, nimajo talenta, majo pa enormno željo po ustvarjanju in da bi to prenesli v polje, kjer bi dejansko to prinašal tud zaslužek. No, takšnih ljudi je ogromno in takšnim ljudem ne preostane drugega kot, da se zadovoljijo z nekim bednim jobom, ki ga drugače ne marajo preveč in se v prostem času ukvarjajo s stvarjo, ki jih veseli, Mater, danes težko še talentiranim ljudem uspe svoj hobi in želje premestit na trg dela, kaj šele tistim, ki niso... Drugače je vse kul, optimistic in vse, ampak je žal to v večini primerov nemogoče. Potem pa se lahko takšni ljudje upirajo in kljub temu, da delajo stvar, ki jim ekstra paše, trpijo, ker nimajo financ, strehe nad glavo, pravih socialnih omrežij etc.
@Slovenc.. smisel življenja..

daj no. Kakor si rekel, ti njej nebi rekel, da je prazna, če počne nekaj kar je tebi bz..ona naj tebi tega nebi rekla..Kar je za nekoga prazno, je za drugega polno. Zato je tudi smisel življenja- za vsakega posameznika različen.
It was forever..but it didnt last long..