claire napisal/-a:brez skrbi, se sploh ne čudim da nekomu, ki tole napiše...
Led Zeppelin napisal/-a: No sedaj si pa to žensko predstavljajte v elegantni obleki, krilu ali že samo kavbojkah.
Ne ravno privlačno.
... zmanjka argumentov.
Meni se ne zdi nič čudna izjava (itak gre pa za subjektivno izražanje, njemu je lahko privlačno, kar si pač izmisli in želi

)... meni se tudi športnice, kot že rečeno, recimo na raznih prireditvah ponavadi ne zdijo tip za take večerne obleke (itak lahko najdeš kup slikc z ženskami, kjer to ne drži, ampak govorimo pač na splošno... predvsem kakšne plavalke s širšimi rameni, nabildane športne roke itd.). Glede ostalih dveh postavk: če pogledaš prvo sliko v tej temi, ji pokriješ (sicer luštno

) glavo, meni izgleda ostalo precej neženstveno

In če si namesto tistih športnih gatk predstavljaš kratko nežno rožasto krilce z volančki, se nekak ne sklada s takim trebuhom. Take ženstvene cotke meni pašejo bolj na dekliške postavice. Po drugi strani pa športne oprave kakšni suhljati prekli ne bi tako pristajale kot tem nabildanim.
Glede kavbojk je pa mogoče mislil noge v smislu druge slikce - tudi jaz imam raje ozka stegna v skinny kavbojkah, kjer je 'luft' na sredi med nogama, kot pa napihnjena nabildana stegna v kavbojkah. Pač stvar okusa, a ne

Tako kot jaz recimo ne nosim balerink, ker sem prenizka in se mi zdi, da se ne skladajo z mojo postavo. Me pa ne moti, če jih drugi, gre zgolj subjektivno dojemanje zadeve;)