Pripomočki [ZT]
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
-
- Sramežljivka
bi jih full rada imela,baje da je res ql. Sem govorila z eno prodajalko v erotic shopu pa je rekla da je to odlično tudi za mehur,ne samo za spolne užitke. BOljše ta trde kot tiste mehke. Če si v javnosti je boljše imet mehke ker se ne slišijo, za užitek pa so boljše trde. Pravi da je full dobr občutek ko hodiš,.. zgleda da jih bo treba kupit in se prepričat o njihovi uporabnosti
zenske, mam jih!
heh, z lubijom sma se neke pogovarjala o njih in mi jih je sel kupit. kr tak! =)
in katere je kupil? smart balls! pa nisem nic rekla, da ste ve rekla, da so te najboljse...in niste se motile!!
na zacetku je filing ful smesen, navadit se mors...ko sem jih prvic mela not, sma sla gledat ognjemet, nekam metrov stran od bajte...skoz me je gledal in spraseval kaki je filing, pa kr neke....in to, da mam jaz kroglce not, je njega ful vzburjalo!!! =)
heh, z lubijom sma se neke pogovarjala o njih in mi jih je sel kupit. kr tak! =)
in katere je kupil? smart balls! pa nisem nic rekla, da ste ve rekla, da so te najboljse...in niste se motile!!
na zacetku je filing ful smesen, navadit se mors...ko sem jih prvic mela not, sma sla gledat ognjemet, nekam metrov stran od bajte...skoz me je gledal in spraseval kaki je filing, pa kr neke....in to, da mam jaz kroglce not, je njega ful vzburjalo!!! =)

Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
-
- Sramežljivka