Ženske in seks brez obveznosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

slovenc79 napisal/-a:nikoli in nikjer nisem napisal da so vse punce take.

^^ še enkrat tole preberi. ko bom mislil VSE punce, bom pa tudi rekel VSE punce.

tisti ki se fukarijo naj se še naprej, briga me. ampak potem naj se ne pritožujejo kako ni resnih ljudi, da jih ne marajo, da so že vsi zavzeti, ko jim privlačnost in mladost izginja.
hej norci :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

slovenc79 napisal/-a:ubistvu je najbližje posploševanju govor uporabnikov ki proti meni sikajo stavke tipa "ne boš dobil punce ki ni imela vsaj 10 tipov pred tabo, če pa boš ti bo lagala in skrivala".
Jz ti bom pa obratno rekla - taka te niti hotela ne bo, ker si čist preveč zatežen in zagrenjen, ker "ji boš s čela prebral, da je pol vasi dala dol" (resno, pa od kje vam take informacije o ljudeh??, če itak ne zahajte po "kurb-placih").

Rollin #3 napisal/-a:Ma jaz pa na nek nacin razumem slovenca. Njemu je en tip ljudi vsec in drugi, ki zavzema vecino pac ne. Pa kaj.
Ja, kul. Ampak ti rečeš "pa kaj" in greš naprej, on (in ostali podobni) pa kr ne more prebolet in si misli s čim drugim, prijaznejšim, zapolnit.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

slovenc79 napisal/-a:tisti ki se fukarijo naj se še naprej, briga me. ampak potem naj se ne pritožujejo kako ni resnih ljudi, da jih ne marajo, da so že vsi zavzeti, ko jim privlačnost in mladost izginja.

še največ pritoževanja je brat s tvoje strani. in ok, delusional.

js sm se, po tvojih neskromnih standardih, fukarla naokoli (čeprav je realno stanje daaaaaaaaleč od tega), pa vem, da obstajajo ljudje za resne zveze, da jih ni nemogoče najdet, da so ljudje povečini normalni in pripravljeni na resno zvezo, če jim je do tega (prisilit nekoga, da si m dovolj všeč, da se bo s tabo spustil v zvezo, pač ne moreš). zasedenih je pač pri mojih letih vedno več, to je res, ampak to je pač emšo. še vedno se najdejo samski primerki, ki so ok. da bi me kdo mel manj rad, zaradi moje preteklosti, se mi še ni zgodilo. v končni fazi z ljudmi, ki človeka sodijo po številu preteklih partnerjev, niti ne operiram, ker se mi zdi to merilo skrajno butasto. pričakujem, da me imajo ljudje radi, ker sem fajn, dobra po srcu, zabavna, karkoli. ne pa zaradi tega ker sem svojo nedolžnost uspešno varovala do n-leta.staranje pa je je pojav, ki ni odvisen od tega al se čuvaš kot mona liza al pa fukariš ko zajec. če boš v nedogled čakal na svojo mrs. right, ne boš ob tmeu postajal nič mlaji, veš ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ni cel svet samo na cosmopolitanu.

no, pa ko omenjaš delusional - to se zgodi s punco ki se najprej fukari potem pa hoče neki resnega. ne ve kaj hoče in nikol ne bo srečna, ker ji bo vedno neki manjkalo. pri fukarjenju čustva, pri resni zvezi pa fukarjenje z neznanimi.

ja, so ljudje ki pač niso za resno zvezo. in če taki so, si ne zaslužijo bit v resni zvezi niti, ko se jim "splača".

kje si od mene prebrala da moraš biti v zvezi s takim ki ti ni všeč, nimam pojma.

sex ne vpliva ne vpliva na staranje, staranje pa vpliva na privlačnost. in če si ena ženska želi resne zveze samo zato ker hoče da jo nekdo razvaja, fukarit se pa ne more več je pač gnila po notranjosti.

no, če bi moja bodoča partnerka menjavala tipe prej kot gate, mi ne bi bilo vseen. meni je zvestoba pomembna, tako kot vsakemu ki ima človeka za nekaj več kot fukanje. če tebi ni, ti pa pač ni..

jaz bom svojo mladost izkoristil za iskanje resne punce, ne da zabušavam s fukarjenjem in si nahitro neko obupanko najdem samo da ne bom sam.

je razlika če ima punca 3 neuspele resne zveze in ni več nedolžna, pa če se s 3mi pijana in zadeta posexa.

purple_rain, kurb plac postaja cel svet, in tak folk spoznaš tudi če ga nočeš. no jaz ne mislim da je človek zatežen in zagrenjen če ne misli razvajat frajle ki ji en dan romantika paše drugi dan pa fukanje z neznancem.

jaz ne morem prebolet tega da je vedno več punc mešanic med kurbam pa resnim puncam in zato ne moreš pričakovat nikakršne zanesljivosti.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Ne mislim se vmešavati, edino tole:

slovenc79 napisal/-a: no, če bi moja bodoča partnerka menjavala tipe prej kot gate, mi ne bi bilo vseen. meni je zvestoba pomembna, tako kot vsakemu ki ima človeka za nekaj več kot fukanje. če tebi ni, ti pa pač ni..

Kakšno vezo ima število sex partnerjev z zvestobo (če te jaz prav razumem)?

slovenc79 napisal/-a: jaz ne morem prebolet tega da je vedno več punc mešanic med kurbam pa resnim puncam in zato ne moreš pričakovat nikakršne zanesljivosti.

Ok, si se izvlekel, ker praviš, da je takih vedno več. Kako boš pa ugotovil, katera je dovolj zanesljiva, da boš hotel nekaj imeti z njo. Na podlagi česa?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

recimo, da si želiš resno zvezo, ne. boš raje imela tipa ki ti zagotovi da je zanesljiv in ima za sabo 2 resni zvezi in 20 one night standov, ali takega ki ima za sabo 4 propadle resne zveze?

na podlagi nje. mislim da je čist jasno da se s partnerjem najprej spoznaš preden greš v zvezo. spoznaš preteklost, spoznaš način razmišljanja. to je glavna stvar, da se ujameva, a ni?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

slovenc79 napisal/-a:ni cel svet samo na cosmopolitanu.

nihče ni rekel, da je. ampak js res okoli sebe ne opažam nobene poplave HC kurb, tudi med mlajšimi ne.

slovenc79 napisal/-a:ja, so ljudje ki pač niso za resno zvezo. in če taki so, si ne zaslužijo bit v resni zvezi niti, ko se jim "splača".

zakaj ne? sej se ne gre samo za preračunljivost. nekateri v določenih obdobjih svojega življenja niso pripravljeni furat resne zveze ergo, najbrž niso sposobni zveze vzpostavit. zakaj bi se silili in matrali? ljudje se spreminjamo, odraščamo (havla bogu).

slovenc79 napisal/-a:kje si od mene prebrala da moraš biti v zvezi s takim ki ti ni všeč, nimam pojma.

nikoli nisem rekla, da si ti kaj takega rekel. včasih lahko tudi kako stvar na splošno povem, a veš. its not aaaaaaaall about you. a smo mal narcisoidni, huh? ;)

slovenc79 napisal/-a:no, če bi moja bodoča partnerka menjavala tipe prej kot gate, mi ne bi bilo vseen. meni je zvestoba pomembna, tako kot vsakemu ki ima človeka za nekaj več kot fukanje. če tebi ni, ti pa pač ni..

kot že rečeno, kaj ma menjavanje partnerjev v obdobju samskosti veze z zvestobo? a mau mešamo japke pa hruške? meni je tudi zvestoba pomebna. to še ne pomeni, da sem v obdobju samskosti doma čakala na mr. righta, ptikala in brala romane za samopomoč.

slovenc79 napisal/-a:jaz bom svojo mladost izkoristil za iskanje resne punce, ne da zabušavam s fukarjenjem in si nahitro neko obupanko najdem samo da ne bom sam.

enačit ženske, ki prakticirajo zveze za eno noč/fakfrendarjenje z obupankami je napačno, malodane žaljivo.

slovenc79 napisal/-a:je razlika če ima punca 3 neuspele resne zveze in ni več nedolžna, pa če se s 3mi pijana in zadeta posexa.

in če je dala skozi oboje? kam jo to potem pstavi na tvojem narnia zemljevidu?

slovenc79 napisal/-a:jaz ne morem prebolet tega da je vedno več punc mešanic med kurbam pa resnim puncam in zato ne moreš pričakovat nikakršne zanesljivosti.
to je labava predikcija, ki si jo ustvaru v tvoji mali nedorasli buči, ki nima nobene veze z realnostjo.

varanje =/= ons/fakfrendarjenje
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Spet tema o Slovenceljnu? :lol:

Samo tole: dobra ženska je kuharca v kuhinji, dama na ulici in kurba v postelji. :P
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ta panthol je moška varianta delusional. Ona je videla povsod same kurbije, on vidi samo kurbe.

Panthol, vsak v življenju vidi, kar hoče videti.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tema je o temi, sam da pač jaz pišem tukaj.. o meni bo ko bojo vmešali še fetiš.

no, floribunda, kurba je kurba tudi če ne sexa 24 ur na dan. ogromn punc ki jih poznam delujejo navadn večino časa, ko je pa pijača zraven, kak žur pa pokažejo kaj znajo..

zato, ker se človek ne spreminja (še eno cosmo-protislovje) lahko se dela da se je spremenil da doseže svoj cilj. potem je pa big surprise, varanje, naveličanje partnerja, itd..

zakaj potem govoriš tretje stvari ki niso omenjene in ne spadajo v temo? :) tukaj noben ni rekel da moraš biti v zvezi z nekom ki ti ni všeč.

če hočeš bit samski, si sam. če pa hočeš bit v zvezi, greš iskat pravega (ne čakat). če se hočeš pa fukat, pa se pojdi in ostani tam za vedno.

ženske, ki prakticirajo zveze za eno noč? misliš kurbe. pravim, v resni zvezi z obupanko v ne-več-mladih letih, ko jih malo morje išče stalnega partnerja (s čimbolj urejenim lajfom, da bo njena izrabljena luknja kar se da na udobnem)

če da skozi oboje, je uboga zmedenka ki ne ve ali naj bo kurba ali resna. uglavnem problem ki ga resen (in razmišljanja sposoben) tip ne rabi.

varanje, ons, fakfrendanje = sex brez ljubezni. razen pri varanju možno da je..
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

slovenc79 napisal/-a:nikoli in nikjer nisem napisal da so vse punce take, tko da posploševanja mi ne moreš naprej metat. stereotipiziram pa tudi ne. prej obratno, spodbijam stereotip da so ženske vedno čustvene in moški vedno sam na sex mislijo.

ubistvu je najbližje posploševanju govor uporabnikov ki proti meni sikajo stavke tipa "ne boš dobil punce ki ni imela vsaj 10 tipov pred tabo, če pa boš ti bo lagala in skrivala".

da je resnih punc vedno manj je pa golo dejstvo. jebačic pa vedno več. že to da se med sabo ližejo postaja standard za normalno žensko. danes še tiste punce ki so resne podležejo žurerskim "prijateljicam" da se grejo napit, delajo traparije, večkrat dela, raje dela in here we go.. prav groza me je ko vidim punce ki sem jih včasih poznal so bile prijazne, danes so pa največje kurbe.

kje vidiva te ženske? povsod. in že prav sit sem jih, resno. punce ki ima v glavi kej več kot pitje, fukarjenje, zadevanje pri mojih letih skoraj ne vidiš več.

mi ni uspelo redno spremljati te teme, ampak vidim da kar dobro predstavljaš to kar bi tut sam povedal glede tega.

Jst tut nisem generaliziral in vse ženske vrgel v ta koš. Kje ste to vidle? Zgleda ste se nekje v stavkih našle v tem notri in ste instiktivno totalno obrambno odreagirale. Kot da bi mački stopil na rep!
Pa sej ni nič konkretno na vas posameznice letelo, tema je čisto na splošno o trendu, ali še kdo drug opaža te spremembe ali ne. In marsikdo je potrdil v tej temi da pravilno opažam, nekatere so se celo na privat oglasile in povedale svoje mnenje da vidim prav. Zgleda ste tako zagrizene ena proti drugi, da nekatere ženske sploh nočejo več svojega mnenja izražat na forumu, ker ste tako absurdno napadalne.

Ta trenutek lahko odprem še eno temo, ki bi jo potegnil iz zgornjih stavkov. Naslov pa bi bil: "Ali se vam zdi, da bi se naključne ženske zaprte za en mesec v enem stanovanju pobile med sabo ali ne? In zakaj se moški v enakih pogojih ne bi pobili?".
Nekatere ženske ste agresivne za brezveze, skratka nekaj krepko ne štima od fundamenta dalje v glavah nekaterih žensk. To se vidi že v tej temi ko čisto normalno vprašam eno vprašanje, takoj naslednja ki odgovori ima totalno negativen žaljiv prizvok in se začne spuščati na osebno raven. WTF?

@clarire, ti nisi nič drugega kot pa neka feministična provokatorka. Že to, da si nonstop na nekem forumu in si na tekočem z vsako temo je rahlo ...bi rekel kar bolano.
Karkoli več besed bi ti jih namenil mi bo čisto izpod časti. Nisi vredna. Pa verjetno še česa drugega tudi nisi. So pa tudi normalne ženske na tem forumu, ki so me nate opozorile takoj preko ZS. Zgleda te že dobro poznajo tukaj gor. Verjetno je to edini lajf ki ga imaš. Kar me sploh ne čudi.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

slovenc79 napisal/-a:
jaz ne morem prebolet tega da je vedno več punc mešanic med kurbam pa resnim puncam in zato ne moreš pričakovat nikakršne zanesljivosti.

to je resnica.

slovenc79 napisal/-a:recimo, da si želiš resno zvezo, ne. boš raje imela tipa ki ti zagotovi da je zanesljiv in ima za sabo 2 resni zvezi in 20 one night standov, ali takega ki ima za sabo 4 propadle resne zveze?

raj bi mela tipa, ki ima 2 resni zvezi in 20 ons-jev, ker če ima tip 4 propadle resne zveze za sabo, se lahko vprašaš, zakaj ne uspe nobene resne zveze obdržat in kako je možno, da je človek lahko 4krat resno zaljubljen?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

vprašaš, pa izveš. če je spoznaš da je problem v njem in te moti, greš stran.

tipa ki je imel 2 resni zvezi in 20 ons-jev pa ni treba spraševat da izveš da ima v glavi stikalo jebač/resen.

ni najboljši primer, ampak recimo da se prejšnje resne zveze niso končale tako da bi te odbilo. point je to da je tip resen in bo resen ostal. ne pa da hoče enkrat eno enkrat drugo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Tudi jaz ne bi hotela imeti opravka s tipom, ki je dal skozi 4 "resne" zveze. Resna zveza je zame zveza, v kateri partnerja živita skupaj ali vsaj preživita skupaj cca 4 noči tedensko. Če bi moški imel več kot dve takšni zvezi, obe propadli, bi vsekakor dvakrat premislila ali bi se zapletla z njim ali ne.

Stikalo je pa lahko na on ali off. In ni nujno, da se ga da kdaj na on, če so okoliščine prave. :wink:
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

slovenc, mogoče imaš prav. na nek način je to bolj zanesljivo.

na nek način pa mogoče ne.
ker tip, ki ni imel nobenga ons-ja, ga mogoče ni imel zato, ker ga ne more dobit, ne zato ker ga noče in lahko ga potem na stara leta kdaj zavrti. mogoče ima kake skrite komplekse, da ni bil nikoli jebač.

taki, ki so imeli več resnih zvez, pa se lahko vprašaš zakaj so se vsake naveličali? ali pa če ga je kaka bivša varala, zakaj ga je? če so kakega tipa celo 2 bivše varale, pol se resno vprašaš kaj je s tem tipom narobe, ne z ženskami?
Odgovori