slovenc79 napisal/-a:ni cel svet samo na cosmopolitanu.
nihče ni rekel, da je. ampak js res okoli sebe ne opažam nobene poplave HC kurb, tudi med mlajšimi ne.
slovenc79 napisal/-a:ja, so ljudje ki pač niso za resno zvezo. in če taki so, si ne zaslužijo bit v resni zvezi niti, ko se jim "splača".
zakaj ne? sej se ne gre samo za preračunljivost. nekateri v določenih obdobjih svojega življenja niso pripravljeni furat resne zveze ergo, najbrž niso sposobni zveze vzpostavit. zakaj bi se silili in matrali? ljudje se spreminjamo, odraščamo (havla bogu).
slovenc79 napisal/-a:kje si od mene prebrala da moraš biti v zvezi s takim ki ti ni všeč, nimam pojma.
nikoli nisem rekla, da si ti kaj takega rekel. včasih lahko tudi kako stvar na splošno povem, a veš. its not aaaaaaaall about you. a smo mal narcisoidni, huh?

slovenc79 napisal/-a:no, če bi moja bodoča partnerka menjavala tipe prej kot gate, mi ne bi bilo vseen. meni je zvestoba pomembna, tako kot vsakemu ki ima človeka za nekaj več kot fukanje. če tebi ni, ti pa pač ni..
kot že rečeno, kaj ma menjavanje partnerjev v obdobju samskosti veze z zvestobo? a mau mešamo japke pa hruške? meni je tudi zvestoba pomebna. to še ne pomeni, da sem v obdobju samskosti doma čakala na mr. righta, ptikala in brala romane za samopomoč.
slovenc79 napisal/-a:jaz bom svojo mladost izkoristil za iskanje resne punce, ne da zabušavam s fukarjenjem in si nahitro neko obupanko najdem samo da ne bom sam.
enačit ženske, ki prakticirajo zveze za eno noč/fakfrendarjenje z obupankami je napačno, malodane žaljivo.
slovenc79 napisal/-a:je razlika če ima punca 3 neuspele resne zveze in ni več nedolžna, pa če se s 3mi pijana in zadeta posexa.
in če je dala skozi oboje? kam jo to potem pstavi na tvojem narnia zemljevidu?
slovenc79 napisal/-a:jaz ne morem prebolet tega da je vedno več punc mešanic med kurbam pa resnim puncam in zato ne moreš pričakovat nikakršne zanesljivosti.
to je labava predikcija, ki si jo ustvaru v tvoji mali nedorasli buči, ki nima nobene veze z realnostjo.
varanje =/= ons/fakfrendarjenje