Džeki napisal/-a:Mene pa ne zanima niti orožje, niti motorji, tudi pogovori o avtih me precej dolgočasijo. A sem sploh moški..
eh, lepo te prosim men so motorji všeč pa ne znam nič o njemu povedati razen da se kliče motor in da ima dva kolesa

Džeki napisal/-a:Mene pa ne zanima niti orožje, niti motorji, tudi pogovori o avtih me precej dolgočasijo. A sem sploh moški..
positive vibration napisal/-a:Orožje, fuzbal in motor. How banal is that?
Tak človek pač ni zame, pa ne zato, ker bi mela kaj proti (proti orožju sicer imam), ampak ker gre očitno za nekega povprečneža, ki z muko opravlja vsakodnevno bedno službo, se čez vikend zvali pred tv pirom v roki ali pa gre lovit divje prašiče. Mrš.
sxe men se zdi, da je tvoj največji problem, da se kr neki hvališ non stop. Tak filing sem dobila. Dvomim, da je problem služba al pa tvoji hobiji wink
White_Widow napisal/-a:Noben hobi mi ne gre na živce..nevem, zakaj bi mi šel. Sej pa ga ne izvajam jaz, pač pa partner
sxe men se zdi, da je tvoj največji problem, da se kr neki hvališ non stop. Tak filing sem dobila. Dvomim, da je problem služba al pa tvoji hobiji wink
ja, sej že njegov nick pove vse...uspeh? kao "ful uspešen"??v hvaljenju, ja