Žal so nekateri moški odlični igralci in bi si zaslužili oskarja. Tudi sama sem bila z takšnim tipom, pa se seveda nobenmu ni zdel napačen, niti moji družini, niti prijateljem, ni meni...
Glede avtorice in začetnega posta, pravilno si naredila, vem kako je ko hočeš nazaj, ko te nekaj vleče, ampak je potrebno gledat naprej, nobena pogreta zadeva ni dobra, razen sarme
Torej, super odločitev da si ga pustila in da nisi šla nazaj. To dokazuje da si močna ženska, z vsakim dnevom pa boš postajala še močnejša, samo delaj na sebi, vzami si čas zase, razvajaj se, saj si to zaslužiš. Vem, da sedaj še vse boli, ampak čas zaceli rane.

Prvi del odstavka - tudi ti nimaš posebnega daru za prebrati človeka, v tem primeru mene, glede na to, da brez neke podlage živiš v zmotnem prepričanju, da z bivšim v dveh letih nisva komunicirala. Tukaj ne gre za to, ali veš o človeku vse mogoče, ker sem o njem samem vedela veliko, a očitno še vedno ne dovolj. Biti teoretik je eno, biti praktik pa drugo. In v praksi pač ne moreš biti tako prepričan, zato nehaj živeti na internetu.