* Bodi to, kar si! * Carpe diem (baby) * Karkoli se ti zdi v življenju - vztrajaj! kajti vse se da popraviti in vedno bodo taki datumi, ki te bodo spominjali na nekaj neverjetno lepega in boš vesela, da si to lahko doživela. * Ne glede na to, koliko ste stari, ali v kakšnih okoliščinah živite, ste nakj posebnega in še vedno lahko ponudite nekaj edinstvenega. Vaše življenje ima pomen prav zaradi tega, ker ste to, kar ste. * Sanjaj pogumne sanje, v katerih boš igrala glavno vlogo. Podkuj svoje sanje z veliko mero znanja, da ne boš le lepa embalaža. Potem se podaj v svet in rasti z njim in spremembami, ki se dogajajo v njem. Tako ne moreš zgrešiti. In tudi če kdaj zaideš, si zapomni, da ena napaka pe ni poraz! Je le napaka, iz katere se lahko veliko naučiš. Merila za uspeh pa si postavi sama! Saj si ti ti in ne moreš, ne smeš se želeti biti nekdo drug. Veš, kako zelo bi bil svet prikrajšan, če ne bi bilo v njem tebe?!
Pa še enga sm se spomnla, ga mam na miz napisanga...
Live - like there's no tomorrow,
Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Verjamem v sonce - čeprav ne sije,
verjamem v ljubezen - čeprav je ne občutim,
verjamem v Boga - čeprav molči!
Ta mi je tak fajn... mal sam sebe prepričaš oz. hočeš prepričat!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Glej čas beži! Besed ne izgubljajva zaman! Ne veruj v jutrišnji, užij današnji dan! (Horac)
Edino še iluzije nam pomagajo živeti; spoštovati jih moramo tako pri drugih kot tudi pri sebi. Človeku, ki bo poznal vso resnico, ne bi preostalo drugega kot da sede na rob ceste in joče do smrti. (E. Jaloux)
Dorotea napisal/-a:men je še ta ql : It's nice to be important, but it's more important to be nice
Mhm, ta je kul! Jst ga mam v podpisu v francoščini!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Nikoli ne reci nikoli.
Ne delaj drugim tega, kar ne želiš, da bi drugi delali tebi.
Vsaka stvar se zgodi z razlogom.
Če si nekaj dovolj močno želiš se ti bo tudi uresničilo.
Moje vodilo je da se živi samo enkrat in takrt moraš uživat s polno paro in narest use da bi užival!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pri tem morš bit pa tud mal obzirn do manj srečnih in tud njim pomagat uživat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!