Umrl bom, pomagajte

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Upam da se zavedas da bi te ta zenska v kratkem prevarala in/ali zapustila?
Ti tole spreminjanje passwordov in ostale stvari vse povejo, in to si pravilno zaznal kot groznjo.
Nikoli ne bosta vec skupaj, nehaj sanjat. Tok estrogena v tekstu da mi je kr P***a zacela na komolcu rast ko sem bral.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Simpaticus »

-Za moje pojme bi vidva oz. bi ona to zvezo znala cent če bi bila starejša in najbrž jo tud bo ko bo dojela določene stvari, glede na to da obstaja cel drek moških k so katastrofa, obstajajo pa seveda tud taki k so normalni.

-Največja napaka je, če ji boš zdj težil, če si zdj možn odklopt vse skp, se zaposlit, najdt svoje nove cilje, čez čas novo punco(ne nujno da resno), ti garantiram da te bo še klicala in bo pršla nazaj v roku 3-12 mesecev!
Če se boš držu mojga nasvete je ne boš zgubu(čeprav misliš da si jo že) ampak jo boš tko nazaj dubu.

-glede na vse stvari k si jih dal in ji pokazal, ji je jasn da jo maš rad, ona rab samo mal časa zase, da mal zadiha...

P.S...nikol se ne motm in takrat ko se to zgodi se spomn name pa me povab na pivo! :)

Pa srečno
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Če pa boš umrl, boš zaradi vnetja jajčnikov...
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

Led Zeppelin napisal/-a:Sicer neizmerno spoštujem tvojo ljubezen do nje, in tvojo vnemo...tega ni veliko. Bom pa obenem rekel, da je ravno to da to tok kažeš neprestano in delaš iz vsega big deal, njo duši...to ni ljubezen.

Tukaj pišeš kako si poseben in koliko jo imaš rad, ne vidiš pa resnice. Na tvojemu mestu bi tale čas raje porabil za razmišljanje kaj sem naredil narobe, in namesto da bi jo moril s smsi bi spoštoval njen čas in prostor.

Če res toliko pišeš koliko jo imaš rad, boš šel do nje in rekel: žal mi je za vse kar sem storil, ker sem te dušil, ker sem te izsiljeval.
Nič ne omenjaj sebe, svojih potreb...to je opravičilo in ne prošnja. Da si ne drzneš vprašati če bi lahko bila spet skupaj.
Opraviči se, in samo odidi.

Opraviči se ji kot dec, ne kot cmizajoča hočem-biti-kaznovan mevža

Se strinjam s temle "navodilom". :) Samo se bojim, da ti tega še nisi sposoben uvideti...namreč da je tvoja ljubezen posesivna in dušeča. Ni mi sicer uspelo razbrati, koliko časa sta že narazen, je pa nekako normalno, da po vsakem razhodu iščeš razloge za konec zveze in šele ko izčrpaš vse vire ponavadi najdeš tisti pravi vzrok, ki tiči v tebi. Ne, ne bo prišlo čez noč, ampak, če malo premisliš o nekaterih postih tule bi se ti moralo prej ko slej posvetiti (če boš seveda hotel (!)).

Če jo hočeš nazaj je pa edino kar lahko probaš ISKRENO opravičilo. Good luck. :)
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pkog12 »

Se opravičujem, če sem v katerem delu petiraval, vendar mi je ta "spis" pomagal :)
Počutim se mnogo bolje, rad jo imam vseeno in ne zamerim ji niti malo, saj vem, da sem se zadnje čase obnašal zelo zelo posesivno. Groza me je samo občutka, da bi se popolnoma zaprla pred menoj (na dan, ko sem objavil ta post, sva zjutraj okol 2. ure še govorila, vendar je, kot sem dejal, rekla da sem se preveč spremenil, postal preveč posesiven in da si ne želi življenja z mano... vprašal sem jo, če mi vrata do srca pusti vsaj malo priprta, vendar je rekla da ne more, ker nisem "ta pravi". No, jaz mislim, da bova čez nekaj časa lahko začela stvari od začetka, do takrat pa bom delal na sebi in na svoji figuri).
V zadnjem tednu počitnic so me kolegi in kolegi poskušale spraviti na nekaj zmenkov, saj na Pravni fakulteti mrgoli žensk, ki se jim dopadejo mišice, vendar, kljub njihovi lepoti, to ni to... res, da je še malo zgodaj (narazen sva 2 tedna), vendar jaz hočem žensko/punco, ki ima sexy osebnost in lep obraz, velike oči in očarljiv nasmeh :D Ta ženska je moja dream girl... priznam :)
Če bi bilo potrebno več let čakati, bi pa čakal več let :P

Pa ne morete verjeti, kako je zadnjih par dni v bistvu božanskih, saj lahko zaspim brez problema, ker me spomini ne preganjajo, temveč mi povzročajo tako blago toplino :D Ne resno, bil sem bedak...
Ko sem bil okoli nje, sem se čisto razpustil (obnašal sem se sila neprimerno-riganje/cmokanje itd... že pol leta mi je govorila naj se lepo obnašam v javnosti, vendar se v pričo nje nisem, ... sedaj sem spoznal, kakšen douchebag sem postal -> pustil ji bom čas, se spremenil, posvetil študiju in potem začel stvari od začetka).

Poznam vsak komad, vsako barvo, ki ji je všeč :) Praktično o njej poznam vsako stvar :D Ko podoživljam občutke, se zavedam, da je praktično vsak moment z njo, še po skoraj 2 letih, bil nepozaben :P A je pri vsaki prvi ljubezni tako ali?

Mah ja, glede FBja pa tako, če si ga resnično ne bi delila od začetka, potem bi mi blo baš vseeno, tukaj sem naredil ogromen kiks, za to sem jo tudi prosil, da se pogovoriva, vendar je bilo že prepozno. Edini slab priokus, ki ga imam ob vsej stvari je ta, da sem navkljub njeni preteklosti, ko sem velikokrat bil obupan, videl, da se za vsem tem skriva dobra oseba, ki se je brž pokazala... vendar je takoj, ko je dobila nekaj prijateljic, zavrgla mene in začela upoštevati njih - ta del me pa resnično boli
Zadnjič spremenil pkog12, dne 30. Dec. 2011 20:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Ženska je utrujena od tebe. Preboli, ker če ne boš, boš vsako naslednjo primerjal z njo, nobena ne bo dovolj dobra, nobena ne bo ONA, naredil pa boš samo še več škode.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Saj sem rekel, prvih par dni je bilo mučnih, vendar sedaj ni več problema. Razpisal sem se le zato, ker sem vedel, da mi bo pomagalo, pa naj me ljudje podpirajo ali ne. Itak moram graditi na svoji osebnosti, spredvideti kako sem se spremenil in podobno.
V življenju se z očetom nikoli nisem pogovarjal o resnejših zadevah, vendar me je prejšnji teden, ko je videl, kako brezdušen sem postal prvih par dni po break-upu, prvič v življenju potolažil, češ da se je med njima z materjo pletla ista zgodba -> ker nisem verjel sem jo moral vprašati kaj se je v resnici zgodilo in opisala mi je popolnoma isti potek.
Mislim, da je zveza odvisna od načina kako se najdeš :) Pri meni je bilo ogromno ogromno naklučje
Se mi zdi da je ta način počasnega prebolevanja z upanjem najboljši :)
No, kakorkoli, na računu mi sedaj leži ogromno denarja za njen laptop :p bom z njim moral še malo počakati
Bolj je to nek Self-intervention :razz:

Aja, pa ko sva začela hoditi, mi je bilo zelo všeč to, da ni bila aktivna uporabnica socialnih omrežij :) To mi je izjemna vrlina :P Nekako je bedno, če ti vsi ljudje lajkajo in pišejo dražljive komentarje pod slike punce...

Še to, da se mal pohvalim, od 750 klape ki jo je na Pravni letos, nas je samo 120 spuščenih na prvi rok 2 izpitov sredi januarja :P

Problem je po mojem mnenju ta, da se je vse zgodilo tako hitro -> ko so bile počitnci se več ali manj časa preživela eden z drugim. Sedaj, ko se je začela šola, je ona odšla s svojimi prijateljicami/prijatelji in takisto jaz, tako da si nisva posvečala dovolj pozornosti - ko pa sva se videla, sem jaz bil pravi ignorant... stvari sem jemal za samoumevne... najraj bi dal 2 klofuti staremu sebi :D
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

Samo morm pa rečt, da je prava poezija brat tvoje poste (čeprav so "malo" daljši), ker imaš besedni zaklad, uporabljaš ločila in ne pišeš v neki čudni spakedravščini. Super. :)
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Če po pravici povem, sem bolj zaljubljen v njo kot 1. dan... mogoče me to drži pokonci :D Pa ni mi problem normalno funkcionirat kot je mnogim, kar sem bral razne zgodbe :)
Verjetno zato, ker sem premislil o vsem, kar sem delal narobe in zato lahko krivim le sebe...

http://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08&ob=av3e - to je bil pa njen favorite komad. Pomoje misli, da sem izgubil ves čar odkar sem na faxu, vendar ga nisem, zaradi svoje pasivnosti ga zgolj nisem pokazal...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Denar daš lahko meni, pošljem ti številko računa in mi nakažeš.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Človeka ne moreš kupiti, rabila ga je + hotel sem več pogovora z njo prek računalnika, ker sem jo tako malo videval :) ... saj pravim, da nisem niti uvidel, da je nekaj narobe. Ipak vidim, da je narobe, če hoče nekdo nekomu nekaj kupiti...
Velikokrat mi je limala poste laptopov in mi je res bilo hudo, da ga ni imela. Nekje je meja, ko spoznaš, da boš s človekom preživel ogromno časa in lažje zapraviš nekaj zanj, kakor zase :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:28, skupaj popravljeno 1 krat.
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ferplej »

ti si iz ajdovščine, vipave ali nove gorice, ne?
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

A to bi moral podpirati to, sirovka?

Drugače pa sem iz S. Primorske, vendar ne iz naštetih krajev :)
Odgovori