Tudi jaz komaj čakam, da minejo ti prazniki. Še bolj bedno se mi zdi, ko so celi 24. in 25. december na fb vsi pisali lepe, blagoslovljene in ne vem kakšne še praznike. Pač nimam rada teh praznikov, ker je vse preveč pocukrano (tudi v dobesednem pomenu), obiskov je čisto preveč (po 25.), tako da si na koncu izčrpan od vse kuharije in pekarije za
druge. Saj ne rečem, ni mi težko kaj za drugega naredit, a za obiske, ki jih vidim 1-2x letno, se mi pa res ne ljubi. In že drugo leto zapored imam grozen december (drugo polovico), kot zakleto, da je celo leto kolikor toliko O.K., decembra pa spet spoznam enega kretena, ki na začetku izgleda vse drugo kot to. Prijatelji so že vsi vezani in se obnašajo kot seniorji, če pa gremo parkrat na leto skupaj ven, sem tam kot peto kolo, čeprav sem zelo družabna, a se potem na koncu vedno družim zunaj z nekom, ki ga že od kod poznam ali ga tam spoznam, samo s taisto družbo ne. Tako da v petek niti nisem imela želje iti s takšno družbo ven, itak pa se prijateljica spomni poklicati komaj ob pol 3h zjutraj. Kot da sem čakala cela opicanjena, kdaj bo poklicala, da gremo ven, četudi do 5. ure zjutraj. Yea right. Tudi če bi imela fanta, mi prazniki ne bi nič bolj dišali, bi mi pa vsaj hitreje minili. Trenutno pa se mi zdi, da se vlečejo že cel teden in jih še kar ni konca. No, danes je še zadnji praznični dan, potem pa končno spet nazaj v "realnost".
Thank God!