Dejansko vam je ta moj post deloval tako nenevadno?

Meni se ne zdi nekaj pretirano nenavadnega, da si s fantom bereva. Nikakor ne toliko, da bi si mislila, da je post o taki dejavnosti poskus pisanja parodije.

Meni je branje knjig nekaj najlepšega za počet in si nekako niti ne morem predstavljati tedna brez parih prebranih knjig, tako da mi je misel na to, da bi jih poskušala deliti še s fantom nekako samoumevna. Ko nisva še bila dolgo skupaj se je to dogajalo tako, da sem med pogovorom omenila kakšno knjigo, za katero se mi je zdelo, da bi tudi on v njej lahko užival in bi se lahko o njej pogovarjala, in je on s časom tudi prebral par takih knjig in se o njih z mano začel meniti. Ko sva bila že nekaj časa skupaj, pa se je začelo dogajati, da je prebral še par knjig, ki sem mu jih priporočila, da se je odločil mi prebrati lasten izbor najlepših kratkih zgodbic, ki jih je moral prebrati pri parih predmetih, in da sem se potem še jaz malo opogumila in mu prvič prebrala eno kratko zgodbico, ki sem jo prebrala že zdavnaj in ki se mi je, odkar sem njega spoznala, zdela popolnoma idealna zanj. In tako je počasi prišlo do tega, da si zdaj kar pogosto bereva, ko je pač kakšna lepa priložnost, prevzetost nad knjigo ali pa nad drugo osebo in ko ne bereva že sama. Meni je neverjetno romantično.