Sorry džeki, nism vedla, da te bo moje mnenje tolk prizadelo...ne jokat...
Ok, da razčistima: hvala za tvoj velecenjen komentar, po katerem te sicer nisem vprašala, ampak se zdaj nekako čutim dolžno replicirat. Dokaj predrzen si, da si upaš sodit o mojem moškem in napovedovat moja bodoča dejanja na podlagi parih besed. Precej pristranski si, upam, da si v poklicnem življenju tega ne privoščiš, sicer si bolj klavrn pravnik.
In ja, dret se ne upa name, ker me spoštuje. Kar je zame nekako osnova nekega odnosa nasplošno, ne samo v zvezi. Kdor misli, da se lahko kar tako dere name, se nimava sploh kaj pogovarjat, se lahko kar obrne in gre. Konec debate. Če pa je tebi normalno, da se kr tk derete vsepovprek, pol pa ti kr...kaj naj ti jaz zdaj zato?
Me veseli, da sem ti polepšala dan s svojo izjavo.
Tisto o ženskah je bila prispodoba o nesmiselnosti vprašanja iz naslova kot takega. Ker je isto kot vprašanje: so vam bolj všeč blondinke ali črnolaske? Vsak bo odgovoril drugače, nek splošni zaključek pa je nemogoče izluščit. Razen, da ugotoviš, da so nekaterim všeč črne, nekaterim pa blontne. Kar je totalno neuporabna informacija.