Vprašaj me... #44
-
- Kofetarica
Havana/ La Habana
------------------
Baltsko in Sredozemsko in Jadransko
ponavljam- Katero glavno mesto bi najraje obiskala?
------------------
Baltsko in Sredozemsko in Jadransko
ponavljam- Katero glavno mesto bi najraje obiskala?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
zdaj v tem trenutku grem likat in zraven gledat ANTM, čeprav napol že vem izid, ker sem prebrala kar je mala z belo napisala, ker sem mislila da piše o 4. delu. oh tuma jaz.
am pol grem pa gledat kmetijo in delat trebušnjake zraven pa uteži dvigovat. pol pa še ne vem kaj bom.
na kateri fax v tujino bi šla študirat in katero smer, če bi semorala zdaj takoh odločit (in bi bla sprejeta seveda kamorkoli)?
am pol grem pa gledat kmetijo in delat trebušnjake zraven pa uteži dvigovat. pol pa še ne vem kaj bom.

na kateri fax v tujino bi šla študirat in katero smer, če bi semorala zdaj takoh odločit (in bi bla sprejeta seveda kamorkoli)?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
King's College, London; smer pa kar isto kot je sedaj, ker mi je še najbolj všeč
ponavljam, ker mi všeč vprašanje
ponavljam, ker mi všeč vprašanje
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.