*da je ura sele 9 jaz pa na polno lacna. :krul: hvalabogu sem si vzela s sabo najvecjo jabko na svetu, ki bo mogla sluzit kot zadosten hranitelj do kosila
*da vsakic znova ne morem verjet, kako me lahko tako vse boli od enga bednega poskakovanja z loparjem za pernato zogico.. auuuc. mogoce bi si ga blo fajn vzet malo bolj na izi.
*da sem si dala odklenit fb (:D) in prva stvar, ki sem jo vidla, je bil post na floribundinem zidu, da bo v italiji en res hud festival + izvedela za en hud zur v ambasadi + en hud koncert in se par domacih zurov. ja fak. takoj za tem sem poslala frendu moledujoc msg, naj mi ga spet zaklene. I just cant handle the truth.
*da vse kaze, da bo november 2011 nov julij 2010
*da komaj cakam zvecer en ogromen event, ki ga je skoordinirala ena meni zelo ljuba prijateljica. res svaka cast, kaj eni zmorejo postavit na noge!
*da v nasem fletu tako prekleto zebe, da prav cutim na ledvicah!
*da zadnje case za moj okus malo prevec poham. ampak mi pa se tudi nikoli ni tako pasalo, kot zadnje tedne.
*da sta moja 2 cimra res najvecji legendi in ju mam naaajraje

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche