delusional napisal/-a:avtorica teme:
mislim, da tebi sploh ne dogaja pri sexu. to tvojo zavrtost in nesporoščenost boš odpravila tako, da zamenjaš še nekaj tipov, se kdaj daš dol za eno noč...drugi problem je pa tudi ta, da imaš v glavi, da je glavno, da je tip zadovoljen. sebe ne postaviš na prvo mesto in raje hliniš orgazme. misliš, da si tam zato, da tipu pride. tretji problem je, da mislim, da izbiraš premalo izkušene in premlade tipe.
koliko si stara

po mojih izkušnjah naj bi se pač dva ujela tako karakterno kot v postelji. zanimivo je pa to, da se mi zdi, da bi zenske, ko enkrat najdemo nekoga, ki nas dobro pofuka, tako kot nas ni še noben, za takega tip naredile in dale vse in marsikaj spregledale, medtem ko tipi za resno zvezo ne iščejo zenske, s katero bodo meli zivalsko dober f** (za to so namreč ljubice, kurbe), ampak za resno zvezo hočejo materinsko, rahlo zavrto in sramezljivo zensko.
Stara sem 20. To kar si napisala v prvem delu je sicer veljalo zame pri prvem fantu, in pač ker je bil prvi fant sem vztrajala pri zvezi neglede na to da seks ni bil najboljši. Njegove orgazme sem dajala pred svoje in se nisem sekirala če mi ni pršilo.
Trenutno imam 26 letnega fanta, ki me zna prebrati in mu je moj orgazem na prvem mestu. Sicer sem prve 3 mesece mela težave, pol sm se pa sprostila in od takrt naprej ni nobenih težav.

Pa ne sam da je seks dobr, ampak se tut zlo razumeva in sva si dost podobna

) uglavnm..zveza funkcionera že eno leto.
--------------------
Ne morem pa verjeti, kako ljude sklepate o človeku po le nekaj vprašanjih, čeprav nič ne veste o njem. Zanimivo.