za pogovore o avtomobilizmu in fuzbalu imajo tipi frende. mogoče pa gre vsakemu na živce ko si predstavlja konec gledanja tekem s pivom in petimi frendi, ker bi bila vedno ti zraven. mogoče jim gre na živce da si cela pametna o avtih.
vsaj meni bi šlo blazno na živce, da bi moj tip hodil z mano in mojimi frendicami po pijačkah in najhuje sodeloval v debatah o mineralnem pudru in o kolekciji david beckham for h&m.
samo ugibam.
pač mogoče deluješ možačasto, pete in make-up te ne rešijo.
saj ne rečem, sigurno se najdejo fantje, ki jim je všeč da slediš NBA. večinoma te pa- valda- obravnavajo kot "enega" izmed njih.
glede na to, da praviš da si samozavestna in lepa, da se urediš itd... tu nekaj smrdi. nekaj ni tako kot nam govoriš.
claire napisal/-a:za pogovore o avtomobilizmu in fuzbalu imajo tipi frende. mogoče pa gre vsakemu na živce ko si predstavlja konec gledanja tekem s pivom in petimi frendi, ker bi bila vedno ti zraven. mogoče jim gre na živce da si cela pametna o avtih. vsaj meni bi šlo blazno na živce, da bi moj tip hodil z mano in mojimi frendicami po pijačkah in najhuje sodeloval v debatah o mineralnem pudru in o kolekciji david beckham for h&m. samo ugibam.
pač mogoče deluješ možačasto, pete in make-up te ne rešijo. saj ne rečem, sigurno se najdejo fantje, ki jim je všeč da slediš NBA. večinoma te pa- valda- obravnavajo kot "enega" izmed njih. glede na to, da praviš da si samozavestna in lepa, da se urediš itd... tu nekaj smrdi. nekaj ni tako kot nam govoriš.
(in ja, leta so še kako pomembna.)
se bom potrudila da bom manj govorila o športu,.. nekaj smrdi? kako to misliš? meniš da se prelepo opisujem? pri opisu sem govorila popolnoma odkrito, saj s tem če se bom nekaj izmišljevala ne bom rešila svojih težav!