joj joj joj jz sm kozorog pa ni glih ne vemkaj res... moi lubi je pa tehtnica in je ČIST ZGREŠEN.
glih učer mi je reku da ma občutek da bi naredila vse da bi on užival pa čeprav jz ne bi ooo pa še kako uživam k sm z njem!!!
He he, moj lubi je bik, jaz pa škorpijonka. Že tretjič ta kombinacija. Je pa ful hecno. Tole ko piše za škorpijona si tako razlagam, da zato pravimo kam jih nej odvlečemo, ker jih tuk zmatramo pr seksu, da nič več ne morejo.
Fracha napisal/-a:He he, moj lubi je bik, jaz pa škorpijonka. Že tretjič ta kombinacija. Je pa ful hecno. Tole ko piše za škorpijona si tako razlagam, da zato pravimo kam jih nej odvlečemo, ker jih tuk zmatramo pr seksu, da nič več ne morejo.
Jest sm mela škorpjona, pa sm bolj jest njega mogla km zulečt kot pa on mene.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Fracha napisal/-a:He he, moj lubi je bik, jaz pa škorpijonka. Že tretjič ta kombinacija. Je pa ful hecno. Tole ko piše za škorpijona si tako razlagam, da zato pravimo kam jih nej odvlečemo, ker jih tuk zmatramo pr seksu, da nič več ne morejo.
OVEN: No, zdaj pa hitro se enkrat! BIK: Uf, sem lacen, a mi prineses pizzo? DVOJCKA: Kje je daljinec? RAK: Kdaj se bova porocila? LEV: A nisem bil fantasticen? DEVICA: Joj, rjuha se je umazala. TEHTNICA: Vsec mi je bilo, ce je bilo tebi vsec. SKORPIJON: Ja, OK, zdaj te lahko odvlecem. STRELEC: Ne klici me, jaz te bom poklical. KOZOROG: Imas vizitko? VODNAR: Zdaj pa poskusiva se naga. RIBI: Kako si ze rekla, da ti je ime?
jaz sem pa škorpijon.....hm.....pa nič ne štekam...he he,
ja sej za škor.vedno neki piše da so kao full nabiti z to sexualno energijo ali kak naj se izrazim....no hmmmmm drži že ,no zame mogoče.....he he