delusional napisal/-a:s takim tipom je nekaj narobe. 1000%
Torej potrjuješ, da je nekaj narobe s to tvojo kolegico oz. s tabo?
Prav tako je njegova izbira glede druženja, žuranja, izhodov, počitinic vedno prvo oprta na njih in ne name. Tako sva vedno sama, in nikoli v družbi.
delusional napisal/-a:me prav zanima katera stara znana uporabnica si je umislila nov nick, da ne bi s temle problemom srala po svojem tukaj predstavljnem sanjskem življenju pod drugim nickom?
delusional napisal/-a:da. to sem rekla že stokrat.
Mr. Simpaticus napisal/-a:P.S...pomoje njemu čist ustreza da sam hot žurat brez tebe, ker si lahko da duška tko al pa drgač. Kako točn ne vem, vem pa kako znajo fantje izkoriščat to da so na eni strani v zvezi, na drugi pa živijo "samsko" življenje! Drgač je to top kombinacija, k pa sčasoma zvezo odpelje v propad!
*mala* napisal/-a:Kako pogosto pa pride do teh situacij? Žuranje s kolegi, počitnice?
A vidva kaj hodita ven? Kaj pa počitnice?
delusional napisal/-a:fant, ti pri 23ih se res še nimaš kaj sekirat.
je pa neki res.
zadnje čase ko grem vn, težko presodim koliko je kdo star in koliko si misli, da sem jaz stara.
pa vedno prva vprašam.
zadnje čase se mi dogaja to: "Kolko si stara?" on: "Ma jaz sem že staaaaaaaaar." jaz: "kolko star?" on: "27" ali pa "30".
tako. tudi moški se počutijo stari, če so samski pri teh letih in tudi oni imajo biološko uro.