lili01 napisal/-a:rjava na rjavo. zakaj? a ni škoda las?
Ne, mislna sm tkole: na rjavo pobarvane lase [s trajno barvo] bom dala rjav preliv. In mislm, da bi mogl kul izpast. We'll see.

**majcy** napisal/-a:Učeri sm si dala duška pr frizerki![]()
mam najbol crazy frizurco na svetuzadnji del glave imam zabrit do polovičke, na levi strani imam dolge lase čez oči like emo"S
![]()
na desni strani pa čisto kratke lase samo pou cm čez ušesa. in problem je v tem ker bi si rada mal spremenila barvo ... zdej sm črna, mal narastka-, prznam . The POint Is; ali obstaja kšna ŽIVA barva za lase al pa pena , kar bi lahko nanesla na čupo zadi kjer sm zabrita. ker se mi zdi škoda da kupim celo barvo , pol jo bom pa rabila za "2* s čopičem potegnt "...
aja, ali si lahko na naravno barvo las naneseš blond barvo ? bo prijela?
sonč|ka napisal/-a:jaz mam tut eno vprasanje..
lase mam temno rjave..pa se mi je ze naredo narastek..pa sem si jih pobarvala s svetlo rjavo..pa je na narastek blontno primlo..saj vem..to bi mogla ze prej sklepat..
no, ampak jaz bi rada mela vse lase svetlo rjave.. kaj te si jih morm prej s peroksidom? ma katera kake izkusnje s tem? ker mi ful ni za it k frizeru..ful nisn navajena, ker me ze od zmeraj mama barva pa vse..ampak s peroksidom me pa se ni..te pa ne upa, ker ne ve kak to gre