Džeki napisal/-a:
Če si star nekaj čez 20, boš verjetno pecal punce stare okoli 20, leto gor ali dol.
Zavedaj se, da so to leta, ko so ženske ekstremno zmedene, sej same ne vedo, kaj bi rade.
halo? posploševanje much?

Džeki napisal/-a:
Če si star nekaj čez 20, boš verjetno pecal punce stare okoli 20, leto gor ali dol.
Zavedaj se, da so to leta, ko so ženske ekstremno zmedene, sej same ne vedo, kaj bi rade.
Ta post je resnica, čeprav je bil verejtno sarskastičen. No, kaj čem ženske nasvete poslušat. Za spremembo niso pokroviteljske, temveč provokativne.
Aja izgled. Kako zgledam? Nič posebnega, vendar ne zgledam slabo. No, saj vam je Đeki povedal, da se moška privlačnost in ženska razlikujeta. Moški vidi žensko in se spolno vzburi, medtem ko ženske moški zapelje na drugačen način-s karakterjem, ki je med drugim močan.
Zavedam pa se tudi, da se za 100% ne morem spremeniti. In tudi določenih lastnosti ne morem spremeniti Ok, dominanten moški bom težko. Kaj pa približanje ženski... to že precej lažje. V fitnes pa res ne mislim iti, ker pač to meni ne diši- Saj pravim izgled sploh ni problem, spremeniti se moram karakterno.
Recimo ni mi jasno katere besede moram uporabiti, ko žensko iz nule ogovorim, kako naj se takrat neverbalno obnašam? Potem kako postati bolj sproščen ob prvem koraku, ker ko pogovor steče, ni problema.
Bom bral tudi druge teme in si vse smiselno zapisoval. Pač ženska je kot matematičen problem.
Na.svet napisal/-a:Reči: "Pejt vn in se pogovarji." Je najlažje. Mene zanima recimo kako naj se približan ženskam, ki so recimo tri skupaj zunaj. Ker da bo šla ženska sama ven... Tega ne boš videl. najbrž zato, da se počutijo bolj močne, pa da ne pride vsaj tipa jaz do nje.
schpeltza napisal/-a:Moški na tem forumu.... Prosim naj mu že en dopove, da ni neke formule za osvajanje ženske. Vsaka je drugačna. Edino kar mogoče lahko posplošimo za vse ženske je to, da imajo rade sproščene moške s humorjem!
In prosim naj mu en tudi dopove , da naj gre ven in začne ogovarjat ženske. Povsod je potrebna vaja! Če pa pač ni tip, ki bi ogovarjal ženske, naj si pa eno na raznih portalih za zmenke najde.
Na.svet napisal/-a:babygirly* napisal/-a:Srž tvojega problema. Če si moški, moraš biti po naravi dominanten. Oddajaš vibracijo, da si reva, katera bi si želala takega moškega za partnerja?
Ta post je resnica, čeprav je bil verejtno sarskastičen. No, kaj čem ženske nasvete poslušat. Za spremembo niso pokroviteljske, temveč provokativne.
Na.svet napisal/-a:Ženskih nasvetov sploh ne bom prebral, ker vem kakšni bodo: Punce so različne, bo že prišla prava, ne obupat... Blablabla.