lasje so mi začeli ful izpadat po njem, tako da mi očitno nekaj ne paše. Ne uporabljam pa nobenega balzama...
 lasje so mi začeli ful izpadat po njem, tako da mi očitno nekaj ne paše. Ne uporabljam pa nobenega balzama...
Ne vem kater šampon naj kupim (naravni) da mi bo ustrezal.. imam normalne lase, bolj suhe. Pa rada bi en tak šampon po katerem ni nujen nanos balzama, da so laski že mehki po pranju z njim... (vem pri naravnih šamponih bo to bolj težko, bom pa ful vesela če mi bo katera povedala za kaj takega).

pa ta šampon naj bi bil naraven in fajn vplival na lase??... Dobro, jaz sem že tudi te šampone gledala in sem si rekla da za takšno ceno mora biti neka kvaliteta res, dobro da nisem naročila
 pa ta šampon naj bi bil naraven in fajn vplival na lase??... Dobro, jaz sem že tudi te šampone gledala in sem si rekla da za takšno ceno mora biti neka kvaliteta res, dobro da nisem naročila   Laverin deo imam pa mi je všeč, bom poskusila še s šamponom res - imajo več vrst verjetno?
 Laverin deo imam pa mi je všeč, bom poskusila še s šamponom res - imajo več vrst verjetno?

.. Nujno! morem uporabit šampon + balzam, ker če uporabim samo šampon, se mi lasje tak zamotajo in zalimajo da je obup sušit in česat.. Medtem ko pa s emi pri drugih šamponih to ni nikoli dogajalo..
 .. Nujno! morem uporabit šampon + balzam, ker če uporabim samo šampon, se mi lasje tak zamotajo in zalimajo da je obup sušit in česat.. Medtem ko pa s emi pri drugih šamponih to ni nikoli dogajalo..