Kaj naredit?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ellerjeva napisal/-a:Da je izžet, da je star 34 let, da je zaradi mene pustil otroka, vse in da nima več časa se "zajebavat" s takimi forami.

Tole je srž problema, če mene vprašaš.

Preživela sta dolgo zaljubljenost, kot praviš, zdaj je pa k pameti prišel in dojel, da je zaradi tebe zapustil družino in to ti zameri.
Koliko upravičeno krivi tebe za svojo neumnost, je drugo vprašanje.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Jao bože.

Dajmo razčistit. Ti si bila njegova ljubica in si ga tako rekoč na kolenih prosila, naj pusti bivšo z otrokom in gre s tabo.

To se je dejansko zgodilo. Po 3 letih je šla zaljubljenost po gobe in zdaj tip ugotavlja, da si s tabo v bistvu nima kaj počet.

Upam, da ga bivša ne bo vzela nazaj.

Ja kaj si pa mislila, da je tip, ki pusti bivšo z otrokom zaradi sveže zaljubljenosti, glavni zadetek na loteriji in da bo s tabo do smrti, ali kaj?

Samo vprašanje časa je, kdaj te bo zapustil.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Džeki napisal/-a:Ja kaj si pa mislila, da je tip, ki pusti bivšo z otrokom zaradi sveže zaljubljenosti, glavni zadetek na loteriji in da bo s tabo do smrti, ali kaj?

Samo vprašanje časa je, kdaj te bo zapustil.

:respekt:

Isto je pri ženskah, ko so one ljubice in tip pusti bivšo zarad njih, potem se pa čudijo, ko jih tip prevara!

Ene ženske so res glupe, "bolane" kure, ki ne vidijo dlje od svoje maternice in svojega "popolnega" tipa. :roll:

Na začetku ga predstaviš kot čudaka, potem pa le priznaš da si dejansko ti ena tečka... Tvoje pisanje je tako zmedeno, da bi ti jz priporočila prvo da končaš z tvojim hanekom-banekom, potem pa obiščeš enega dobrega psihoterapevta in se spraviš v red.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Mislim....tole je sick! :eek:

Spokaj in končaj zadevo!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

sirova štručka napisal/-a:ampak tudi ti tipi nekoč niso varali in so potem enkrat prvič varali in nihče ti ne garantira, da tvoj ne spada med njih :P

Ja, si že večkrat povedala, da ti ni blizu teorija "enkrat varalica, vedno varalica".

Recimo, da imaš prav. Ampak vseeno, kako zelo naivna mora biti ženska, ki je ljubica tipu, ki zaradi nje pusti celo bivšo z otrokom, da verjame, da se je tip zelo spremenil, nikoli več ne bo varal, nikoli več skakal drugam...

Po moje vsekakor zelo zelo naivna.

Kdor gradi zvezo na tako gnilih temeljih, kot je odnos vezan ljubimec-ljubica, se nima kaj čuditi, če se mu vse zruši že v par letih.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Džeki napisal/-a:Kdor gradi zvezo na tako gnilih temeljih, kot je odnos vezan ljubimec-ljubica, se nima kaj čuditi, če se mu vse zruši že v par letih...

... še zlasti, če ob tem zganja ljubosumje, ker moški ni pripravljen skenslat vloge otrokovega starša.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

kolikor razumem, sta postala par po tem, ko je on končal z bivšo, s katero ima otroka - torej, od kod sklep, da je njujno razmerje temeljilo na odnosu med ljubimcema? ker to, 'ko me je spoznal, mi je priznal, da ima bivšo in otroka', meni nakazuje na zgoraj navedeno. in zakaj, Ellerjeva, ti to jemlješ kot priznanje? vzemi to kot dejstvo o njegovem življenju, ker s priznanjem ga že v štartu diskreditiraš.

dojemam, da nje ne moti to, da je on starš otroku, moti jo dejstvo, da je bivša mati temu otroku. :lol:

in nima več česa končevati, je zamudila priliko, tip ji je že povedal, da je konec.

zdaj naj bi nastopilo streznjenje in odločitve, kdo se bo selil, kdo dobil krožnike in kdo vilice ter čigava bo katera polovica postelje.

in, ja, Ellerjeva, če gre, se malo v red spravi, ker s predispozicijami, ki jih tu razkrivaš, nimaš nekih bajnih šans za uspeh pri kakršnikoli zvezi.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ v bistvu od tule.

Ellerjeva napisal/-a: konec koncev pred tremi leti ko sem ga spoznala nikoli ne bi verjela, da bo pustil vse in se odločil zame....vsi so mi rekli naj grem, da ne bo pustil otroka in bivše a se je to zgodilo...

tako da po njeni logiki tudi sedaj, ko vsi pravijo naj gre, bo ona počakala. čeprav jo je že pustil. bo še malo počakala. pijavka.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

hvala, claire. vedno berem precej površno. :D
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Mene pa bolj fascinira to, da se ženska dejansko zanima za tipa, ki se je odločil zapustiti otroka.

Mislim da to že dovolj pove o človeku.

In o njej.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

^^ se strinjam, ampak ne moremo tako posploševat, ker v nekaterih okoliščinah res ni druge, kot da gre par narazen tudi, če ima otroka. In nikjer ne piše, da se tak človek ne sme več zaljubit.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Eno je zapustit ženo, drugo je skenslat otroka.

Jaz ne bi v življenju hotela imet opravka s tipom, ki na kakršenoli način zanemarja otroke od prej, bodisi glede preživnine, bodisi glede stikov in drugih kontaktov. Če moški tak je, tak tudi ostane. Dobiš že vnaprej zelo jasen vpogled v to, kako bi delal z vajinimi potencialnimi bodočimi otroki.

Ampak avtorica te teme je še večja cvetka. Ona ni zgolj zapecala vezanega tipa. Ko ga je dobila, mu je utrujala zaradi otroka do te mere, da ji je tip začel prikrivat stike z lastnim otrokom. In zdaj jo on krivi za to, da je "zaradi nje pustil otroka". Ta zgodba je končana, naj gresta oba naprej, on naj si najde žensko, ki bo sposobna sprejet njegovo prtljago, ona pa tipa brez prtljage, ki se bo v celoti posvetil samo njej.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

A vi deljansko mislite, da ji je tip dal konec? Ne

Ona ga je vprasala, ce je konec? Tip ji je odgovoril Ja, ker misli, da ona to komaj caka, na podlagi tega ker je ona skoz neki nezadovoljna, in noce on izpast slabsi, pa je obrnil situacijo, kako on ne zmore vec, da bi zavaroval svoj moski ego! Jaz mu verjamem, da tudi on ne zmore, na taksen nacin.

Onadva imata slabo komunikacijo na sploh.

Pac njej se je nakopicilo. Bila je zaljubljena, on je delal po cele dneve, ona ga je cakala, On se je moral posvecati otroku ga nositi na sprehode z bivso, ona ga je spet cakala in ratala ljubosumna.
Dobila je neki obcutek zalosti, da se ji ne posveca dovolj, dobila je frustracije in ji je to vse prislo navzven, da je zacela tezit.
Ona ve, da jo tip ima rad, to ji je tudi on povedal, sam to ji ni zadostovalo, ker se je ona sama postavila v situacijo, da ga ves cas caka. Je imela ocitno prevec casa, ga cakala da poklice iz sluzbe, ga cakala da pride iz sluzbe, ga cakala da pride iz sprehoda z otrokom, in ko ga je docakala, sta se na koncu skregala.

Ellerjeva bi mogla, sam vec zivet in ispolnit svoje zivljenje. Zdaj je dobila sluzbo, lahko je to pozitiven napredek.

Ellerjeva, me zanima ce si se pogovorila se enkrat?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

meni se zdi akvamarinin sklep logičen. je pa res, da so dejstva predstavljena enostransko in neobjektivno..
Vsak raj ima svojo kačo.
Odgovori