Razbit avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Ni kej dost razlagat. Za avto bi realno lahko pokasirala vsaj 6x toliko. 100€ je absurdno smešna cena.

No, nekdo se je lepo okoristil. Tebi je dal 100€, avto bo zdaj prodal naprej za 700€....????....profit v obliki ene mesečne plače za 0 dela.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Tolk pa spet ne. Vprašanje, če bi 700€ dobila za cel avto, glede na cene tega Matiza na www.avto.net .

Js bi se na njenem mestu tud čimprej znebila tega avta, res bi lahko kakega stotaka več dobila, ampak klinc...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanka »

Avto je bil ful razbit,zajebala sem se zart vinjete k ne bom nič dobla.
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Zdravo!
Pred mesci sem prodala avto,šel je za dele.Kupcu sem dala vse papirje,prometno original imam še jaz ,fotokopijo sem njemu dala.
Zdaj mi je napisal v sporočilo kdaj mu bom poslala prometno in da se to šteje pod hujši prekršek?Ne razumem kak prekršek?
Kaj bi mu mogla jaz taktat ko sem mu dala vse papirje tudi original prometno?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pojdi na upravno enoto in se pozanimaj na oddelku, kjer izdajajo prometna in vozniška dovoljenja, tam ti bodo znali povedati.
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a medvedka »

Glede na to, da je avto šel za dele ga kupec logično ni prijavil nazaj v promet in tudi ni pridobil prometnega dovoljenja za ta avto, ki bi se glasilo na njegovo ime. Iz tega razloga potrebuje tvoje prometno dovoljenje med drugim tudi kot dokaz, da avto ni bil ukraden sicer lahko ima težave pri prodaji delov in pa še kje drugje. Kvečjemu si moraš ti narediti fotokopijo dovoljenja njemu pa izročiti original. Upam, da imaš tudi kakšno pogodbo o prodaji avta in da je le-ta odjavljen iz prometa.
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Vse je odjavljeno pogodbo ima on fotokopijo jaz sam prometno original mam jaz njemu sem dala fotokopijo ker na občini mi je rekla da original prometno lohk tudi vržem v smeti ker piše gor neveljavno.Zato sem njemu dala fotokopijo
Odgovori