breza28 napisal/-a:Ne, s preteklimi vezami se ne obremenjujem. Se pa vprašam zakaj je recimo ena ženska z nekom, ki jo ne osrečuje, se na zunaj dela srečno, svoji kolegici pa jamra kako ji je hudo, a ne upa pustit fanta, ker se boji, da ne bo našla drugega.
Sem bila jaz močnejša od nje, ker sem zbrala dovolj poguma in šla. Sem bolj trdna in trmasta oseba ali samo še bolj nezadovoljna?
Ne vem, zakaj bi se človek ukvarjal s takimi vprašanji. Zakaj je Micka z nekim tipom, ki je (baje) ne osrečuje, me sploh ne zanima, razen če je moja prijateljica, ki pa ji tudi ne morem reči kaj naj naredi, ker je sama odgovorna za svoje življenje in naj počne z njim kar želi. Lahko ji samo svetujem, to pa je tudi vse.
Zakaj se toliko obremenjuješ z drugimi? Ja, očitno si bolj trdna oseba od tiste Micke, happy now?
zna pa bit problem, da ne bom nikoli znala biti popolnoma srečna, naj bo sama ali v dvoje.
Nekoliko manj oz. opazno manj trdna oseba pa si glede tega kaj sploh hočeš. Lahko da samo rabiš nekaj let, da se najdeš, lahko da se nikoli ne najdeš. Enostavno pa ne štekam žensk, ki pravijo, da so srečne s svojim partnerjem, potem pa iščejo probleme tam kjer jih ni. Pa bodi sama in bo konec dilem, tu ni nobene znanosti.