2. Izgubili ste denarnico in ne morete na avtobus. Bi prosili neznanca za denar? Ne. Raje bi se švercal. poleg tega moraš biti umetnik, da izgubiš denarnico, poleg tega se zelo redko vozim z avtobusom pa še takrat mi ni potrebno plačat. nerealno vprašanje zame.
3. Pijan prijatelj vas povabi v gostilno, bi šli ali bi našli kak izgovor? Vprašanje, odvisno od prijatelja, pristopa, teže njegovega stanja...
4. Starčku je padla proteza na tla,bi mu jo pobrali? kr tako padajo proteze?:eek: bogi starček, seveda bi mu pobral, prej bi mu pa še pomagal najti kakšen plac, kjer bi lahko protezo opral, če bi jo želel nositi.
5. Bi imeli za prijatelja istospolno usmerjenega? ne vem...če bi imel, bi verjetno podzavestno mojo ritko skup tiščal...

6. Bi upali seksat na javnem kraju? sem že, seveda bi.
7. Bi imeli za partnerja temnopoltega (črnca npr.)? bi, čeprav je verjetnost srečati, zaljubiti se, itd, zelo majhna.
8. Bi pili iz steklenice z žganjem,ki vam jo ponudi klošar? ne. ne pijem žganja oz. zelo redko, sploh je pa spet nerealno vprašanje, da bi prišlo do situacije, da bi mi klošar ponudil žganje. prej bi me fehtal za gnar in cigarete. ne bi pil, tudi za neklošarjem mi ni prijetno piti iz steklenice.
9. Bi se še družili s prijateljem za katerega ste pravkar zvedeli, da je eksibicijonost? ne bi mi bilo prijetno, če bi svojo goloto kazal v moji družbi.
10. Bi šli na nudistično plažo? da
11. Vidite prijatelja na drugi strani ceste, kjer je polno ljudi. Bi se drli na ves glas, da bi vas opazil? smo v dobi mobilnih telefonov. to bi naredil bolj diskretno.
12. Bi se rokovali s človekom, ki ima aids? če bi vedel, da ga ima, mi ne bi bilo vseeno. kljub znanju, da se aids ne prenaša z rokovanjem, imam še vedno en strah oz. respekt.
13. Bi seksali z nekom, ki je 20 let starejši od vas? raje z nekom, ki je 20 let mlajši od mene, kajti ženska pri 59-tih letih...mogoče ena od tisočih ali več, ki se je ne bi branil...

14. Bi rekli svojemu šefu, da mu nekaj štrli iz nosa in naj se obriše? bi.
15. Bi šli v mesto z dvama različnima čevljema? mislim, da nisem tak idiot, da ne bi bil sposoben obuti enakih čevljev. nerealno vprašanje zame.