sirova štručka napisal/-a:^^ja gvišn, da bodoča žena in mamica ve, da jo njen vara, ampak ji tko trenutno pač bolj paše in mu je to malenkost pripravljena spregledat

daj beri se malo

podpis se popolnoma strinjam s tabo.. sploh če je ta punca njena najboljša prijateljica... V Sloveniji je pač razmišljanje tako, skrbim zase, nič ne vidim nič ne slišim, glavno, da je meni kul.. In k hočeš nekomu pomagat, se vtikaš v zvezo... Men je pač najbl bedno, k vidim, kako nekdo nekomu slepo zaupa, ta se pa igra z njim... Živiš 10 let v pravljici potem pa ugotoviš, da si 10 let vrgel stran.. Kako jih nadoknadit? Najbolj grozno pa je, da ponavadi varajo ravno tisti, ki imajo drugače popolno zvezo in varat sploh ne bi potrebovali... Tud mene, k sm biu prevaran, so mi potem povedal in valda sem se sekiral full, ampak zdj k pomislim, če mi takrat ne bi kdo povedal, bi lahko še zdaj živel v utvari, da je moja zveza popolna in da ji nič ne manjka, punca bi pa lepo skakljala naokoli... Pač bistvo te teme je blo, da ne morem verjet, zakaj je danes na svetu toliko neiskrenosti, laži, prevar... Mala tebi res vsa čast (in to mislim iskreno in dobronamerno), da toliko zaupaš... Jaz sedaj ko vidim in me vedno znova šokirajo te laži od teh k jih ne pričakuješ, ne verjamem več nikomur, razen sebi... Vse preveč je varanja, zakaj, nimam pojma...
p.s. Evelyn... odlično si povedala, kako bi moral to povedat tej k je bla prevarana, hehe, hvala za idejo