Zakai se fantje tako branijo resne zveze?
Srednješolska scena, kot sem pravilno predvideval.
Vsi tovrstni "problemi" nastajajo zato, ker se mladi ukvarjajo z definicijami svojih medsebojnih odnosov, namesto, da bi uživali. Namreč, svet je narobe obrnjen. Srednješolke hočejo čimprej v "resno zvezo", po drugi strani pa samske ženske, stare čez 25 ali čez 30 živijo svojo slovensko varianto "Sex and the city".
Če si srednješolka res tako želi "resne zveze", naj si poišče starejšega tipa. Po pravilu se ga bo do 20 leta itak naveličala in ga pustila.
Vsi tovrstni "problemi" nastajajo zato, ker se mladi ukvarjajo z definicijami svojih medsebojnih odnosov, namesto, da bi uživali. Namreč, svet je narobe obrnjen. Srednješolke hočejo čimprej v "resno zvezo", po drugi strani pa samske ženske, stare čez 25 ali čez 30 živijo svojo slovensko varianto "Sex and the city".
Če si srednješolka res tako želi "resne zveze", naj si poišče starejšega tipa. Po pravilu se ga bo do 20 leta itak naveličala in ga pustila.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^hmmm, ampak men se pa ne zdi to tolk napačno - naj bodo "tamlajše" (recimo obdobje SŠ) v nekih svojih zvezah (kolk so "resne" pustimo ob strani), pomeni: z enim, potem po 20+ pa ni nč narobe, če si mal več duška damo, namreč večkrat se rado poudarja kako je ženska na vrhuncu svoje spolne moči kasneje, torej je takrat bolj zmožna neobremenjeno uživat. 

Seveda, da ni brezveze imeti zvezo v srednji soli, in to se ne dogaja samo v srednji soli, da ti tip naklada kolk je nepripravljen...lepo prosim, ce tip je tolk samo za uzivanje brez obveznosti, meni je bolj fer, da gre k prostitutki, prostitutka si vsaj naplaca usluge, ne pa da vozi eno punco levo desno, ker on ne ve, kaj bi naj pocel v svojemu lajfu...ma kako uzivanje, jaz ne uzivam v tem, da samo seksam kot zival, ce nimam tudi ostalo, in ni vredu, da se tip tko obnasa do punci...punca v tem primeru ne glede na to ali je srednjesolka ali ne, si zeli nekaj vec od njega, in s tem, da bo molcala in mu rekla ja vse je vredu, ne bo dobila vec od njega...ne morem verjeti kolk moski ne dozorijo, cel lajf so definicije za njih neumnost, le zakaj so zenske od 26 do 30 leta samske? ker ziher so naleteli na kako budalo, ki mu je poroka ali pa imeti otroke neumnost, in ki verjame da ga caka kaka miss univerzum in da bo ful zamudil ce se veze, bioloska ura pa tece...pa te zenske kao potem igrajo sex and the sity, ker nimajo izbire za vraga!!
- delusional
- Cosmopsiho
Akvamarin napisal/-a:Seveda, da ni brezveze imeti zvezo v srednji soli, in to se ne dogaja samo v srednji soli, da ti tip naklada kolk je nepripravljen...lepo prosim, ce tip je tolk samo za uzivanje brez obveznosti, meni je bolj fer, da gre k prostitutki, prostitutka si vsaj naplaca usluge, ne pa da vozi eno punco levo desno, ker on ne ve, kaj bi naj pocel v svojemu lajfu...ma kako uzivanje, jaz ne uzivam v tem, da samo seksam kot zival, ce nimam tudi ostalo, in ni vredu, da se tip tko obnasa do punci...punca v tem primeru ne glede na to ali je srednjesolka ali ne, si zeli nekaj vec od njega, in s tem, da bo molcala in mu rekla ja vse je vredu, ne bo dobila vec od njega...

I like you

-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
purple_rain, verjemi sem sla na velik zmenkov, od teh 100 zmenkov ni bilo nic, ker ali je tip imel 9 letno zvezo, pa istocasno dejtal z mano, pa od drugih sem zvedla da je vezan... ali je bil taksen, da je prekinil zaroko, pa je iskal metuljcke...pa je bil taksen, ki mi je cel zmenek govoril kolk je njemu sex pomembna stvar, in da brez tega on ne vstopi v zvezi, hotel mi je povedat dajva se poseksat, da bom ocenil, ali bos dobra punca...potem je bil taksen, ki ga je baje bivsa prevarala, pa je dal zaobljubo, da nikoli vec ne bo imel punce, pa sem ga poslusala cel bozji zmenek, kako mi razlaga o njeni prevari, pa me je on povabil, on me je klical, in ja rekel mi je: Ti moras vedeti, da v primeru ce se med nama zgodi kaj resnejsega, jaz nocem imeti punce in nikoli vec se ne bom vezal! In seveda jaz sem ga nazaj vprasla: A hoces imeti fanta? Mislim kaj mi tezis zploh, daj preboli bivso!
Vse to sem takrat takoj oodjebala! Zdaj niti ni vazno, ker itak imam fanta...ampak izkusnje te naredijo da prides do dolocenega mnenja!
Ko mi mene tip zacne nekaj vrtati okoli, ze vem kolk je ura, in ne zapravljam nepotrebno cas, ker nisem tip da verjamem, da se on bo premislil s casom, ker zal nikoli se ne bo...In sem zahtevna in tecna, ker vem kaj je meni prioriteta, in kaj je meni pomembno! Ce tip ne more ispolniti tega, enostavno ga ne rabim!
Vse to sem takrat takoj oodjebala! Zdaj niti ni vazno, ker itak imam fanta...ampak izkusnje te naredijo da prides do dolocenega mnenja!
Ko mi mene tip zacne nekaj vrtati okoli, ze vem kolk je ura, in ne zapravljam nepotrebno cas, ker nisem tip da verjamem, da se on bo premislil s casom, ker zal nikoli se ne bo...In sem zahtevna in tecna, ker vem kaj je meni prioriteta, in kaj je meni pomembno! Ce tip ne more ispolniti tega, enostavno ga ne rabim!
-
- Cosmopsiho
Pa kje jih vi2 najdeta same take?!
Mimogrede, se ti ne zdi rahlo krivično, da vse tipe v isti koš mečeš (vsaj tko je vidt, da pljuvaš po celotni moški populaciji), če si pa v zvezi z enim zdej? Al samo čakaš, kdaj te bo te tud tale razočaral, zato da boš pol lahko rekla "sej sem vedla [da ste vsi isti]!"?

Mimogrede, se ti ne zdi rahlo krivično, da vse tipe v isti koš mečeš (vsaj tko je vidt, da pljuvaš po celotni moški populaciji), če si pa v zvezi z enim zdej? Al samo čakaš, kdaj te bo te tud tale razočaral, zato da boš pol lahko rekla "sej sem vedla [da ste vsi isti]!"?

Akvamarin napisal/-a:punca v tem primeru ne glede na to ali je srednjesolka ali ne, si zeli nekaj vec od njega, in s tem, da bo molcala in mu rekla ja vse je vredu, ne bo dobila vec od njega...ne morem verjeti kolk moski ne dozorijo, cel lajf so definicije za njih neumnost, le zakaj so zenske od 26 do 30 leta samske? ker ziher so naleteli na kako budalo, ki mu je poroka ali pa imeti otroke neumnost, in ki verjame da ga caka kaka miss univerzum in da bo ful zamudil ce se veze, bioloska ura pa tece...pa te zenske kao potem igrajo sex and the sity, ker nimajo izbire za vraga!!
seveda bolš je tipa prisilit da je s teboj kot pa mu pustit svobodno izbiro da ti pove da si želi samo tebe takrat ko je resnično pripravljen na to.
rajš se grem sex and the city kot pa da vem da se je nekdo spustil z mano v resno razmerje samo zato ker je vedel da drgač ne bo več nič dobil od mene.. Tako pa načeloma dobim vse kar si zaželim od tipa brez da prosim, sama sem pa zato ker resnično nisem pripravljena na resno zvezo in se to tudi vidi v mojem obnašanju...
Ni bilo tukaj misljeno, da kdo nekoga mora prisilit v necesa, jaz sovrazim prisiljevanja in najvec od vsega hocem, da se stvari dogajajo spontano, pac kaj bo prinesel cas...in ravno zaradi tega sovrazim, ko se doloceni tipi grejo in ze na zacetku bleknejo, da oni nocejo punce, meni me ta izjava omejuje in se mi zdi absurdna ce je izrecena ful zgodaj, s to izjavo tip prepusti na tebe odlocitev ali bos sprejela riziko bit z njim, on pa ima razvezane roke, da pocne kaj hoce, jas pa ga bom cakala in upala da on bo premislil in koncno se bo odlocil, da hoce nekaj vec z mano...Ce tudi zenska noce nic resnega, potem je to druga prica, ce pa se hoce punca vezati, potem to zna biti bolece...zal, nimam zivce za take moske
Nobenega nisem prosila, da je zmano in niti ne bom, samo se mi zdijo absurdne take izjave, in jih ne toleriram, ne vem zakaj je to sploh potrebno govoriti, se posebej na zacetku! pac se zabavas, ce se nekaj vec razvije iz tega, ok, ce pa se ne, ne! Zahteven pa moras biti takrat, ko vidis da se stvari ne premaknejo, oprosti ampak, da cas tece in zmeraj, da si na isti tocki, in ne ves pri cem si, to se mi ne zdi ok!
purple_rain, ne mecem moske v isti kos, lahko recem, da sem imela dobre zveze za sabo, zgorajnapisani post je napisan kot primer, ki pokaze par neresnih primerov, ki sem jih srecala, pac iskusnje, ki so mi pomagale da potem lazje locim, kjeri tip zares hoce biti z mano, kjeri pa ne, in seveda da bolj cenim kvalitete, ki jih ima moj fant
Nobenega nisem prosila, da je zmano in niti ne bom, samo se mi zdijo absurdne take izjave, in jih ne toleriram, ne vem zakaj je to sploh potrebno govoriti, se posebej na zacetku! pac se zabavas, ce se nekaj vec razvije iz tega, ok, ce pa se ne, ne! Zahteven pa moras biti takrat, ko vidis da se stvari ne premaknejo, oprosti ampak, da cas tece in zmeraj, da si na isti tocki, in ne ves pri cem si, to se mi ne zdi ok!
purple_rain, ne mecem moske v isti kos, lahko recem, da sem imela dobre zveze za sabo, zgorajnapisani post je napisan kot primer, ki pokaze par neresnih primerov, ki sem jih srecala, pac iskusnje, ki so mi pomagale da potem lazje locim, kjeri tip zares hoce biti z mano, kjeri pa ne, in seveda da bolj cenim kvalitete, ki jih ima moj fant