Resno vprašam: kaj pa če bi pač bila brez pudra? Je res tolk pomembno vsak dan ga imet (razumem, če imaš kakšne "nepravilnosti", ki bi jih želela prekrit)?tiazie napisal/-a:kokr da ga nebi mela.
Puder
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
^^meh, jz se mal trapasto počutim ob tem mojem komentarju, ker sem šele pred kratkim sploh prvi puder kupila
in ga skušam uporabljat ob kakšnih bolj "formalnih" zadevah - za vsak dan pač res ne, predvsem ker sem (še) totalno nesposobna in se mi zdi, da se na par km vidi, da sem napackana
, sploh se pa itak najbolš počutim brez česarkol na obrazu.
..uglavnem, kontradiktirno, da sama začenjam uporabljat puder, hkrati pa svetujem drugim, naj ga ne.

..uglavnem, kontradiktirno, da sama začenjam uporabljat puder, hkrati pa svetujem drugim, naj ga ne.

-
- Cosmopsiho
stvar je taka da kožo mam drugač zelo lepo, tko da si ga vsake tok časa tm pa tm nanesem. ( večinoma med menstruacijo) ko se pojavi na bradi al pa čelu kak mozolček pa takrat pogosto dobim taka čudna lisasta lica
in ne mi svetvat da nej sam tist mozolček namažem s korektorjem pa je to to.. Ker ni to to !
ker mi pač ne zgleda uredu. tko da za takšne priložnosti potrebujem pudr 

in ne mi svetvat da nej sam tist mozolček namažem s korektorjem pa je to to.. Ker ni to to !

Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
-
- Cosmopsiho
Nyree- Če imaš možnost fotografiraj v trgovini tisti del emabalaže, kjer so sestavine napisane.
tiazie, tudi jaz imam zelo svetlo kožo, amapk jaz uporabljam mineralni puder v prahu, tako da žal za tekočega ki bi ustrezal tako svetli koži (po možnosti imaš še hladen podton verjetno?) ne vem iz prve roke.
tiazie, tudi jaz imam zelo svetlo kožo, amapk jaz uporabljam mineralni puder v prahu, tako da žal za tekočega ki bi ustrezal tako svetli koži (po možnosti imaš še hladen podton verjetno?) ne vem iz prve roke.
Pred kratkim sem preko spleta zasledila naravni tekoči puder Phyt`s. Ga katera uporablja in kako ste zadovoljne z njim? Sicer ga ima doma moja sestra, a ima najsvetlejši odtenek, sama pa bi verjetno rabila kakšen odtenek ali dva temnejšega, da bi lahko presodila, kako ustreza moji koži glede odtenka. Kljub temu sem ga danes nanesla na kožo in je precej tekoči, kar mi bolj ustreza kot recimo Alverde pudri, ki so zelo težko mazljivi.
Glede na ceno nočem prehitevati z nakupom, kolikor pa sem brala, gre za naravni puder (edini s Cosmebio certifikatom). Zanima me predvsem, če je sestavinsko to, za kar se predstavlja, kar mi bo najbrž znala povedat UG84 ali katera druga, ki se spozna na sestavine.
Rabim predvsem puder, ki dobro zakrije kakšne rahle rdeče lise in nepravilnosti kot so odprte pore, ne za prekrivanje celotnega obraza, in ga do zdaj še kar nisem našla.
Glede na ceno nočem prehitevati z nakupom, kolikor pa sem brala, gre za naravni puder (edini s Cosmebio certifikatom). Zanima me predvsem, če je sestavinsko to, za kar se predstavlja, kar mi bo najbrž znala povedat UG84 ali katera druga, ki se spozna na sestavine.

Rabim predvsem puder, ki dobro zakrije kakšne rahle rdeče lise in nepravilnosti kot so odprte pore, ne za prekrivanje celotnega obraza, in ga do zdaj še kar nisem našla.
UG84 napisal/-a:Nyree- Če imaš možnost fotografiraj v trgovini tisti del emabalaže, kjer so sestavine napisane.
Evo lih v tem je fora.. Puder sem kupila gor pa piše samo to:
http://4.bp.blogspot.com/_g5iJ2RZF5QM/TMXDgaF6wpI/AAAAAAAAB8o/iZoN-ioFpGY/s1600/affinitone+mineral.jpg pa še made in Paris. To je to. Nikjer-ne na internetu, ne na pudru pa ne pišejo dejanske sestavine..
Potem je tudi brez potrebe pisat v temi, v kateri ne moreš kaj dosti pomagat.
Tudi jaz sem pred časom brskala za sestavinami tega pudra, a jih nisem nikjer našla. Niti na njihovi uradni strani nič ne piše. Mi je prejšnji od Maybelline NY služil kar dolgo časa, in mi kljub temu, da sestavinsko sicer ni nek biser, ni povzročil v vsem tistem času niti enega mozolja, tako da čedalje bolj razmišljam o vrnitvi k tej znamki. Mnenja uporabnic pa so precej deljena ... Sem brala na nekaj slovenskih in hrvaških forumih in imam občutek, da je na splošno solidno ocenjen izdelek. Tudi cenovno se bolj izplača, ko bom pa bolj pri denarju, pa bom še pri pudru prešla na 100% Pure ali Phyt`s.

Tudi jaz sem pred časom brskala za sestavinami tega pudra, a jih nisem nikjer našla. Niti na njihovi uradni strani nič ne piše. Mi je prejšnji od Maybelline NY služil kar dolgo časa, in mi kljub temu, da sestavinsko sicer ni nek biser, ni povzročil v vsem tistem času niti enega mozolja, tako da čedalje bolj razmišljam o vrnitvi k tej znamki. Mnenja uporabnic pa so precej deljena ... Sem brala na nekaj slovenskih in hrvaških forumih in imam občutek, da je na splošno solidno ocenjen izdelek. Tudi cenovno se bolj izplača, ko bom pa bolj pri denarju, pa bom še pri pudru prešla na 100% Pure ali Phyt`s.

srt deco!art deco in še ennkrat art deco!!! Prekriven koži pa daje en tak zdrav sijaj čeprav ima bolj gosto teksturo ima zlo dobro mazljivost in pa zelo lepo matira! Sama ga ne zamenjam...Drugače pa Mac je pa itak kozmetika 1a ampak se jo pri nas malo težje dobi ali pa se dobijo neki ponaredki ki niso vredni centa..
eMII 

^^ Je treba pač v tujino
Končno lastnica MAC pudra in zaenkrat sem navdušena (pa njihove prodajalke so mi sploh super- nevsiljive, pripravljene pomagat, dejansko super svetujejo, čisto vse probajo na tebi).

Končno lastnica MAC pudra in zaenkrat sem navdušena (pa njihove prodajalke so mi sploh super- nevsiljive, pripravljene pomagat, dejansko super svetujejo, čisto vse probajo na tebi).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.