Štipendija
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
- BuNNy_bLuE
- Sramežljivka
Madona ste trmaste s temi priznanji. Jz sm mela samo enega, pa sem dobila štipendijo. Eno samo priznanje pa tudi ni dokaz, da si nadarjen. Pa ne dobiš Zoisove prek vez, to si še vedno upam 100% trdit. Bistveno je, da te tvoja šola prijavi za kandidata, od tam naprej, pa ne vem koliko je res s tem omejenim številom mest za štipendijo.
Na faksu pa moraš imet povprečje 7,0 za to da jo obdržiš in NIKAKOR ti ni treba imet vseh izpitov narejenih, kot je ena napisala. Govorim iz lastnih izkušenj. Razen če se pač vsako leto spravljajo spreminjat pravila, v kar pa dvomim.
Mene pa zanima, če katera ve, kako je s povprečjem, če sm letos naredila en izpit za 1. letnik (zdaj končujem drugega): ali se mi ta izpit upošteva v povprečje 2. letnika ali ostane v prvem?

Na faksu pa moraš imet povprečje 7,0 za to da jo obdržiš in NIKAKOR ti ni treba imet vseh izpitov narejenih, kot je ena napisala. Govorim iz lastnih izkušenj. Razen če se pač vsako leto spravljajo spreminjat pravila, v kar pa dvomim.
Mene pa zanima, če katera ve, kako je s povprečjem, če sm letos naredila en izpit za 1. letnik (zdaj končujem drugega): ali se mi ta izpit upošteva v povprečje 2. letnika ali ostane v prvem?
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
BuNNy_bLuE napisal/-a:hmm ... a je že katera slišala za Vegovo štipendijo? Men so neki omenjali, da naj bi jo podeljevali odličnjakom v srednjih šolah, ki jih predlaga učiteljski zbor ... a mogoč katera ve kaj več??
prvič slišim za tako štipendijo...Sem gledala po netu, pa nisem nič našla, kar bi ustrezalo...

Anchi napisal/-a:Jz sm obrazec dobila ravno danes (študentka). Pa živim v rovtah, tako da so večinoma dobili vsi že v petek.![]()
Res? Js pa še nč... Strange... Bo treba mal okoli potelefonirat

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- BuNNy_bLuE
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
Na Zavod za zaposlovanje, tm ti bodo vse povedali.Drugače je pa tu tukaj neki:
http://www.ess.gov.si/slo/Aktualno/Aktualno.asp#20-6-05
http://www.ess.gov.si/slo/Aktualno/Aktualno.asp#20-6-05