( o človeških pravicah naj se ne bi glasovalo

Ne, nestrpnost se težko spoštuje (kar mi je osebno mal bedno, ker je to spet neke vrste nestrpnost).McLarnovc napisal/-a:Lej, ti imaš svoje razloge, da je zakonik dober in to spoštujem. Enako moraš ti spoštovat to, da imam jaz svoje razloge proti zakoniku. Ok?
McLarnovc napisal/-a:P.S. Če boš ti svojemu mulcu v 2 razredu lahko dopovedala, da je nekaj normalnega da ima njegov sošolec dva fotra, svaka ti čast. Po vsej verjetnosti, pa bo naslednji dan s svojimi sošolci spet zajebaval tega mulčka, da se njegova fotra šopata v rit.
emanuela napisal/-a:kakšni so tvoji starši
purple_rain napisal/-a:Ne, nestrpnost se težko spoštuje (kar mi je osebno mal bedno, ker je to spet neke vrste nestrpnost).
McLarnovc napisal/-a:Kako pa to tebe osreči, ta zakonik? Si mogoče lezba?![]()
Mene osebno ne prizadane nič. Lahko pa prizadane recimo otroka, ki ga posvojita dva pedra.
Nevem kaj se bo s tem otrokom dogajalo v šoli, ko bodo njegovi nadobudni sošolčki ugotovili, da ima dva očeta... omfg...
Naravno to ni, kakorkoli obrneš. In otrok, ki ga posvojita dva pedra ne more biti nikoli tako dobro vzgojen, kot bi ga vzgojila njegova prava mati in oče.
in b4, mati kurba oče pijanec...
McLarnovc napisal/-a:Mene osebno ne prizadane nič. Lahko pa prizadane recimo otroka, ki ga posvojita dva pedra.