Najlonke

Novosti, trendi...
Odgovori
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

jz jih tud na roke perem... vecinoma zdele jesen pa pozim nosm tiste bl debele za pod mini kiklce
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

jst tut najraj samostoječe, še najraj od calzedonie, se njalepš primejo, pa ne strgajo se mi toook hitr, perem jih pa zmeri na roko..
če nosim pa najlonke pa obvezno kake vzorčaste pisane, mreže(pa en navadne, ampak čim bolj smešno luknjaste)... nora na vse vrste žabic, najlonk, samostoječih (hm...a jih še kdo pozna pod "šnelfu*****? :wink: )
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jz navadnih vecinoma ne perem na roke, jih operem na 30 pa vrzem v susilca. pa se mi je sam enkrat neki strgal sam sm bla sama kriva k sm dala zravn kavbojke z odpeto zadrgo.

ksne tanke&vzorckaste pa ponavad na roke.
*lunica88*
Sramežljivka
Sramežljivka

nogavice s štikci, podvezice itd

Neprebrana objava Napisal/-a *lunica88* »

[Združena tema]

čaw! no nism vedla točn kk naj to imenujem. pa sj mislm da veste kaj mislm : prostostoječe nogavice s štrikci, ne vem kako naj točno imenujem... pa me zanima al kera to uporablja? pa kako je? a je to samo za domačo uporabo z lubijam al tud tko noste. a če se vid mal (če se lih kiklca mal dvigen) a grdo zgleda skrtastka povejte mi vse o tem! čaw tnx
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

js nosim samo samostoječe nogavice, vsak dan pod kiklco (ker, kot sem že miljonkrat povedala, ne nosim hlač ;)). mi je čist normalno to... sej zihr velik punc to nosi, sam pač ne dvigajo kiklc (sej jih tud js ne :D).
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jz mam samostojece nogavice brez kakrsnihkol dodatkov. nosim jih pa bolj redko. pozim mam kr lepo zabe, drugac mam pa une stunfke do kolen al pa gleznjev.
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skrivnostna »

ok!
jest sm mela ze ene 500 sajlonk pa vse sm stran vrgla k na men ene najlonke zdržijo po dvo kratni uporabi
- pol se strgajo al pa jih ne najdm :?
no dons sm ze spet upela ene strgat tko da sm rekla mam raj tiste mal debelejše žabe :roll:
all day i dream about sex-adidas
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

jst jih nosim ker jih moram na praksi....in tud jst se velikrat kam zataknem in pol ko cisto malo strgas najlonke in pokrcis nogo se strgajo se cez celo nogo....in jih ful ne maram sam jih moram nosit....jih pa perem v stroju...
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Jaz jih kupujem v Calzedoniji, pri Fabianiju, pa še v Goldenpointu. Super dobre samostoječe 15 in 30 denske so od znamke Philippe Matignon.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

najbolj kvalitetne so definitivno od polzele...pa imajo tud kar izbiro že....čeprav največjo izbiro ima pa fabiani...res krasne samostoječe...ampak precej drage in slabše kvalitete...vsaj jaz imam take izkušnje...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Zanimivo. Moje izkušnje so nasprotne. Najboljše kvalitete so Sisi Queen, pa Calzedonia in Philippe Matignon. Mogoče je Polzela izpopolnila kvaliteto.
Tinchy24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchy24 »

jaz pa sem si danes kupil ene seksi naylonke, ki zgledajo spredaj tako, kot da bi bile zavezane z šnerlci :-)
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

jest ful mal nosim najlonke... le ob redkih priložnostih, ko dam gor kiklico. V ta namen mam troje žabic, ele res čudovice od Fabianija, tko barve se nekak prelivajo, pol mam pa še ene temno modre pa ene črne, pa seveda z zanimivimi vzorci!

Ful več mam pa dokolenk, k jih mam pod hlačami, pa potem čez škornje al pa čeveljčke... te pa tud čim bolj pisane in barvne!
Peek-a-boo!
mala@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala@ »

jaz mam tut ful dokolenk, različnih barv, vzorcev, mrežaste... - večina od polzele.
Kar se pa pranja tiče - večina na roke.
ris
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ris »

več ali manj nosim samostoječe nogavice, imam ji več barv pa še partnerju sem tako všeč
Odgovori