Najlonke
jst tut najraj samostoječe, še najraj od calzedonie, se njalepš primejo, pa ne strgajo se mi toook hitr, perem jih pa zmeri na roko..
če nosim pa najlonke pa obvezno kake vzorčaste pisane, mreže(pa en navadne, ampak čim bolj smešno luknjaste)... nora na vse vrste žabic, najlonk, samostoječih (hm...a jih še kdo pozna pod "šnelfu*****?
)
če nosim pa najlonke pa obvezno kake vzorčaste pisane, mreže(pa en navadne, ampak čim bolj smešno luknjaste)... nora na vse vrste žabic, najlonk, samostoječih (hm...a jih še kdo pozna pod "šnelfu*****?

sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
- Sramežljivka
nogavice s štikci, podvezice itd
[Združena tema]
čaw! no nism vedla točn kk naj to imenujem. pa sj mislm da veste kaj mislm : prostostoječe nogavice s štrikci, ne vem kako naj točno imenujem... pa me zanima al kera to uporablja? pa kako je? a je to samo za domačo uporabo z lubijam al tud tko noste. a če se vid mal (če se lih kiklca mal dvigen) a grdo zgleda skrtastka povejte mi vse o tem! čaw tnx
čaw! no nism vedla točn kk naj to imenujem. pa sj mislm da veste kaj mislm : prostostoječe nogavice s štrikci, ne vem kako naj točno imenujem... pa me zanima al kera to uporablja? pa kako je? a je to samo za domačo uporabo z lubijam al tud tko noste. a če se vid mal (če se lih kiklca mal dvigen) a grdo zgleda skrtastka povejte mi vse o tem! čaw tnx
-
- Sramežljivka
najbolj kvalitetne so definitivno od polzele...pa imajo tud kar izbiro že....čeprav največjo izbiro ima pa fabiani...res krasne samostoječe...ampak precej drage in slabše kvalitete...vsaj jaz imam take izkušnje...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
jest ful mal nosim najlonke... le ob redkih priložnostih, ko dam gor kiklico. V ta namen mam troje žabic, ele res čudovice od Fabianija, tko barve se nekak prelivajo, pol mam pa še ene temno modre pa ene črne, pa seveda z zanimivimi vzorci!
Ful več mam pa dokolenk, k jih mam pod hlačami, pa potem čez škornje al pa čeveljčke... te pa tud čim bolj pisane in barvne!
Ful več mam pa dokolenk, k jih mam pod hlačami, pa potem čez škornje al pa čeveljčke... te pa tud čim bolj pisane in barvne!
Peek-a-boo!