V kakšno smer gre najin odnos?
Poročen pa mislim, da ni variante, da bi bil. Me večkrat kliče od doma, tudi vpričo njegovih staršev sva že govorila. Tudi kuha si vedno sam. Vedno se oglasi, ko ga kličem. Mislim, da tega se mi res ni treba bat.
Pa tudi v javnosti se kaže z mano. Sicer ne doma, a me tudi drugje vidijo ljudje, ki ga poznajo.
Bi si pa želela k njemu ja. Bo treba namignit, a moram previdno, da ne bom vsiljiva. Pa moram preverit kaj je bilo z njegovo prejšnjo vezo.
Pa tudi v javnosti se kaže z mano. Sicer ne doma, a me tudi drugje vidijo ljudje, ki ga poznajo.
Bi si pa želela k njemu ja. Bo treba namignit, a moram previdno, da ne bom vsiljiva. Pa moram preverit kaj je bilo z njegovo prejšnjo vezo.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
še moje mnenje:
glede na to, da se poznata šele 1 mesec, se mi zdi popolnoma normalno, da te možakar ne želi razkazovati celemu svetu kot svojo bodočo ženo in sprement statusa na fb
predvidevam da mu je lepo s tabo, konec koncev glede na to, da skos dela, ti vseeno posveča veliko časa. moraš se zavedati da ima tudi on svoje življenje in svoje prijatelje, hobije itd. ki jih pri svojih 36 letih ne bo opustil, ker je pač spoznal eno hudo bejbo. tudi meni se zdi, da se stvar lepo razvija in da je še veliko prehitro za kakršnakoli vprašanja, o katerih on verjetno sploh še ne razmišlja. preden se razvijejo neka globlja čustva je potreben čas, in daj mu ga. sploh pa bi jaz osebno bežala od človeka, ki bi me pri njegovih letih po enem mesecu zaprosil za roko in mi izpovedoval neko globoko ljubezen...
predvidevam da tvoje paničarjenje izhaja iz slabih izkušenj v preteklosti. nekoč je že bil nekje na forumu napisan citat v stilu, da je potrebno zakopati bojno sekiro s svojo preteklostjo, da ti ne uniči prihodnosti. pomiri se in uživaj v vajinih skupnih trenutkih.
glede na to, da se poznata šele 1 mesec, se mi zdi popolnoma normalno, da te možakar ne želi razkazovati celemu svetu kot svojo bodočo ženo in sprement statusa na fb

predvidevam da tvoje paničarjenje izhaja iz slabih izkušenj v preteklosti. nekoč je že bil nekje na forumu napisan citat v stilu, da je potrebno zakopati bojno sekiro s svojo preteklostjo, da ti ne uniči prihodnosti. pomiri se in uživaj v vajinih skupnih trenutkih.