V kakšno smer gre najin odnos?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Ko sem prebrala tvoj problem, sem pomislila da je poročen.
(s)mej se
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Na lep način poskusiš namignit da bi bilo bolj udobno v postelji :)

p.s. "moj" ima stanovanje v zgornjem nadstropju, pa me je vseeno peljal domov, pa traja komaj slab mesec in sva malo mlajša od vaju.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

Poročen pa mislim, da ni variante, da bi bil. Me večkrat kliče od doma, tudi vpričo njegovih staršev sva že govorila. Tudi kuha si vedno sam. Vedno se oglasi, ko ga kličem. Mislim, da tega se mi res ni treba bat.
Pa tudi v javnosti se kaže z mano. Sicer ne doma, a me tudi drugje vidijo ljudje, ki ga poznajo.

Bi si pa želela k njemu ja. Bo treba namignit, a moram previdno, da ne bom vsiljiva. Pa moram preverit kaj je bilo z njegovo prejšnjo vezo.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Ko veš da bo doma, pojdi v njegov kraj, ga pokliči in mu natvezi da si imela nek opravek in če se lahko oglasiš na kavi.
(s)mej se
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Joj tako sama se pa ne bi povabila. Me bo že sam, če bo hotel. Če pa ne bo, se bo pa končalo, ker potem to pomeni kaj drugega. Sploh pa nikoli ne vem kdaj bo doma, razen ponoči.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Jaz bi še kakšen mesec dala mir, potem se bo pa že počasi pokazalo kam pelje tole poletje :)
Zaenkrat pa še ni razloga za paniko.
Nivea
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

marjancax napisal/-a: Sploh pa nikoli ne vem kdaj bo doma, razen ponoči.

Mogoče je pa kakšen tajni agent :D
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Julia kako to misliš?
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

purple_rain napisal/-a:^^šaljivo, bi jz rekla. :D

Najbrž res. Saj sem napisala kaj je. In to vem, da drži.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja, hecam se, ker tako poudarjaš, kako ves čas dela, da se vsakič vidita samo za par uric, ker mora it potem spet delat, da ga šef lahko kadarkoli pokliče,... James Bond je imel podobne scene :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

še moje mnenje:
glede na to, da se poznata šele 1 mesec, se mi zdi popolnoma normalno, da te možakar ne želi razkazovati celemu svetu kot svojo bodočo ženo in sprement statusa na fb :D predvidevam da mu je lepo s tabo, konec koncev glede na to, da skos dela, ti vseeno posveča veliko časa. moraš se zavedati da ima tudi on svoje življenje in svoje prijatelje, hobije itd. ki jih pri svojih 36 letih ne bo opustil, ker je pač spoznal eno hudo bejbo. tudi meni se zdi, da se stvar lepo razvija in da je še veliko prehitro za kakršnakoli vprašanja, o katerih on verjetno sploh še ne razmišlja. preden se razvijejo neka globlja čustva je potreben čas, in daj mu ga. sploh pa bi jaz osebno bežala od človeka, ki bi me pri njegovih letih po enem mesecu zaprosil za roko in mi izpovedoval neko globoko ljubezen...
predvidevam da tvoje paničarjenje izhaja iz slabih izkušenj v preteklosti. nekoč je že bil nekje na forumu napisan citat v stilu, da je potrebno zakopati bojno sekiro s svojo preteklostjo, da ti ne uniči prihodnosti. pomiri se in uživaj v vajinih skupnih trenutkih. :wink:
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne gre se za šefa, šef lahko pokliče drugega. Pač zasluži kolikor dela. Gre se mu, da dela takrat, ko je delo, ker ga ni vedno enako. Poleti je rad malo več frej. Poleg tega mora odplačevati kredit za avto in rabi denar.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

sOnckic4 lepo si povedala. Hvala za iskren komentar!
Tudi jaz ga še ne želim kazati okrog dokler ne vem, da je pravi zame. Niti se ne bi morala vsemu času odreći zanj. Če bi pa recimo bilo obratno, da bi imel željo, da se preselim k njemu, bi pa najbrž tudi jaz kar zbežala.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Ne vem čemu bi te vsak dan klical, če bi mu šlo samo za sex?
Odgovori