Prava ljubezen ali zgolj sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

meni je to ena taka hecna tema. zmoti se lahko vsak. manj možnosti za zmoto ima tisti, ki zna presojati ljudi. jaz sem na splošno preveč picajzlasta da bi pustila, da me nekdo "izkoristi". to pomeni, da morda ni toliko to, da bi znala dobro presojati ljudi, kot bolj to, da res voham čudake/psihopate/kretene (tudi na forumu ;) ).

konkretno glede 5ih zmenkov je pa tako. po 5ih zmenkih iz nobene strani ne more biti neke blazne zaljubljenosti/ljubezni/globokih vezi. in če sta oba za sex, ne vem čemu se sekirati. razlika pa je, če eden (večina ženska) začne z razmišljanji kot je tale: kako naj vem kaj hoče? potem imamo zato jezik, da ga uporabimo in če ne želimo le sexa, tipa vprašamo. the end.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Kako veš? hmm Po mojem tle ni nekega recepta, so določeni ljudje, ki vejo kaj hočejo, se cenijo in se ne pustijo izkoriščati. Tudi, če se zmotijo se hitro poberejo in grejo naprej, pač se ne smilijo sami sebi... To so tej, ki ločijo kretena od resnega tipa,... večinoma imajo ok zveze in sta partnerja enakovredna v zvezi.

So drugi, ki vedno naj*****, ker nimajo dovolj razvite intuicije, so naivni, ne vejo se postavit zase,.. Pa nimajo take samo s tipi probleme. tudi s sodelavci, s kolegi,...ne vejo postavljat mej,... to je to

Še ena stvar mislim, da ena dvajsetletnica lahko prenese, da jo je en samo položu in gre naprej, medtem ko je eni tridesetletnici že dopizdlo eksperimentirat in uživat v seksu z vsakim, ki ji je malo všeč še posebej, če si želi družine in se zaveda, da ji bo počasi začela biti biološka ura. Takrat je vsako razočaranje hujše in bolj boleče.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

... hkrati se pa od 30-letnice že lahko pričakuje malo več zrele presoje + dovolj razsodnosti, da ne nasede prvi lepi besedi in ne načrtuje resne zveze po treh zmenkih
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^se strinjam.
Ampak včasih starost ni omejitev.Že če gledamo ta forum-koliko tem je odprtih, v katerih ženske jamrajo kakšni so tipi, kako so prevarane, kako jih ne pokliče itd.Včasih si takoj ustvarijo neko sliko v glavi, toliko da ne izbirajo porcelana za poroko, potem pa bum, pristanek na realna tla.
Pač probaš, oceniš in če ni to to, pač ali uživaš dokler gre ali pa greš naprej, z eno izkušnjo več.
The world is as you are.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

jullia_ napisal/-a:Jaz ne razumem več čisto dobro, o čem sploh govorimo. O tisti čisto začetni fazi parih zmenkov, ali o recimo par mesecev trajajoči zvezi?

O tem kako čimprej ugotovit ali tip išče avanturo ali resno vezo? Kakšni so začetni pokazatelji enega in drugega.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Eden najočitnejših začetnih znakov, da tip išče avanturo, je poročni prsan na roki :lol:

Drugače pa....mislim, da se tipi v naprej ne odločajo, ali hočejo avanturo ali zvezo. Menim, da je to odvisno predvsem od tega, kako se ujameta. Lahko išče zvezo, te spozna, spravi v posteljo in v pičlih dveh urah ugotovi, da si ali plehka ženska željna zabave ali zlo zmedena osebnost ali posesivna pijavka ali skrajno dolgočasna oseba........ in to spremeni v avanturo (če že zveza ne bo laufala, da ga vsaj namoči).
Lahko pa išče avanturo, in ga po kratki avanturci gospodična tako očara, da mu spodnese tla pod nogami in hoče še. In potem se bo tudi moški potrudil, da iz avanture naredi zvezo in da bo gospodična samo njegova.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

jullia_ napisal/-a:Jaz ne spadam med ženske, ki seks pogojujejo z ljubeznijo. S tem hočem povedat, da čisto mirno seksam s tipom, še preden mi izpove večno ljubezen in obljubi prstan. Na začetku gre namreč tudi pri meni za to, da se imam s človekom fajn, ne pa za neka globja čustva.

Je pa res, da znam očitno kar dobro presojat ljudi (ali pa sem tako na smrt grda, da nihče ni z mano zgolj zaradi seksa :D ), da zaenkrat še nisem imela težav s tipi, ki bi me hoteli samo položit. Se jim raje kar izognem in niti ne raziskujem, če bi imeli slučajno z mano kakšne resne namene, ker se mi ne zdi vredno.

Same here... :D V bistvu tukaj vedno gre za neko mero reskiranja in šele, ko se prepustiš vidiš, ali je preizkus uspešno opravljen ali si bil samo nategnjen (v dobesednem kot tudi prenesenem pomenu). ;D Sama do zdaj še nisem bila nikomur zabava za eno noč, sem pa bila že tolažba, čeprav sem to ugotovila šele po enem mesecu (nekateri gredo z nezaceljenimi ranami iz prejšnje zveze v novo, ali pa sploh nimajo resnih namenov). Je pa šlo za razmeroma kratko obdobje, tako da ni bilo časa, da bi bila prizadeta, čeprav sem par dni po dolgem in počez preklela tistega tipa, a je potem šlo tako hitro kakor je prišlo vse skupaj. :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Go with the flow girl :D
Uživaj trenutke ki jih preživiš v družbi fanta, če želiš da sexata, mu to nakaži, če ne, ga ne napeljuj na dirty misli :twisted:...prepusti se, uživaj...

Pri meni se je zgodilo naslednje...
Spoznala sem fanta, med nama sem takoj začutila kemijo in neko privlačnost...zato sem se prepustila...čeprav sama nisem lih tip ženske za avanture....sem se takrat sprostila, dala možgane na pašo in uživala v dogajanju in sprejela vse, kar mi je ponudil...Dobivala sva se brez obveznosti, brez kakršnih koli dogovorov in pogovorov, kam to pelje...sexala sva, se imela lepo in uživala en z drugim...to je trajalo mesec, dva, tri....in na eni točki sem si rekla: uživaj v tem, prepusti se in če se jutri konča, bodi vesela, da se je zgodilo... :D

....in še danes sem srečna, da se je zgodilo, saj je ta fant sedaj že lep čas (nekaj let) moja boljša polovica :razz:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

barbie_girl_85 napisal/-a:...Lahko išče zvezo, te spozna, spravi v posteljo in v pičlih dveh urah ugotovi, da si ali plehka ženska željna zabave ali zlo zmedena osebnost ali posesivna pijavka ali skrajno dolgočasna oseba........ in to spremeni v avanturo (če že zveza ne bo laufala, da ga vsaj namoči).
Lahko pa išče avanturo, in ga po kratki avanturci gospodična tako očara, da mu spodnese tla pod nogami in hoče še. In potem se bo tudi moški potrudil, da iz avanture naredi zvezo in da bo gospodična samo njegova.

Se popolnoma strinjam z napisanim...
Meni je en tip enkrat reku: ''vsaka ženska, ki jo spoznam, je lahko potencialno moja žena v prihodnosti...''
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Prava ljubezem ali zgolj sex?

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

čuftika napisal/-a:
se strinjam! :respekt:
Če se prehitro dol daš (kar je relativno in od posameznika odvisno) ampak zame je prehitro za prvih parih zmenkih, pol ne morš vedet al išče sam avanturco oz. sex al resno zvezo.

Ah no... Midva sva se po štirih dnevih dala dol (dva dni sva hodila), on me je prej vprašal, če bi bila skupaj (ne hojladri, ampak zares). Danes je natančno tri leta od tega :love:

Js razberem iz pogovorov, ocene tipa in "malo" ga preizkusim, preverim teren. Nisem se še nikoli zmotila :)
A goal without a plan is just a wish.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Ajča-sej zveza še zmeri lahko uspe, tega nisem rekla. In superca da je vama uspelo oz. da vama uspeva. :)
Ampak avtorica sprašuje po tem kako veš da fant išče avanturo oz. resno zvezo...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

kalanhoja napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Jaz ne razumem več čisto dobro, o čem sploh govorimo. O tisti čisto začetni fazi parih zmenkov, ali o recimo par mesecev trajajoči zvezi?

O tem kako čimprej ugotovit ali tip išče avanturo ali resno vezo? Kakšni so začetni pokazatelji enega in drugega.

Če išče resno zvezo, bo odnehal takoj, ko bo od tebe dobil kakršenkoli signal, da ti ni všeč oz. tebi nič baš nič do njega.

Če išče avanturo oz. seks, obstaja velika verjetnost, da bo vztrajen še naprej, tudi če mu boš dala 1000 signalov, da ni tvoj tip.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Džeki napisal/-a:
Če išče resno zvezo, bo odnehal takoj, ko bo od tebe dobil kakršenkoli signal, da ti ni všeč oz. tebi nič baš nič do njega.

Ne bom se strinjala. Po mojih izkušnjah je prej obratno.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

v-e-s-n-a napisal/-a:Go with the flow girl :D
Uživaj trenutke ki jih preživiš v družbi fanta, če želiš da sexata, mu to nakaži, če ne, ga ne napeljuj na dirty misli :twisted:...prepusti se, uživaj...

Pri meni se je zgodilo naslednje...
Spoznala sem fanta, med nama sem takoj začutila kemijo in neko privlačnost...zato sem se prepustila...čeprav sama nisem lih tip ženske za avanture....sem se takrat sprostila, dala možgane na pašo in uživala v dogajanju in sprejela vse, kar mi je ponudil...Dobivala sva se brez obveznosti, brez kakršnih koli dogovorov in pogovorov, kam to pelje...sexala sva, se imela lepo in uživala en z drugim...to je trajalo mesec, dva, tri....in na eni točki sem si rekla: uživaj v tem, prepusti se in če se jutri konča, bodi vesela, da se je zgodilo... :D

....in še danes sem srečna, da se je zgodilo, saj je ta fant sedaj že lep čas (nekaj let) moja boljša polovica :razz:

Super, če se tako konča. Če pa se konča drugače, sam pa si hotel boljši izid, si potem hudo razočaran.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori