Nesrečna v zvezi, a ostajam
Ja to je res da govoriti je lažje kot storiti, samo ne moreš pričakovat da ti bomo rekle: "ja če ga maš rada bodi z njim, neglede na to v kaj vse te sili, ljubezen premaga vse ovire!"
Ne bomo tega rekle ker ni tako..partnerstvo je mnogo več kot samo ena velika ljubezen. Vrjetno tukaj ljubezen čustiš samo ti, on pa ne, ker če bi te resno imel rad te nebi silil v neke reči ampak preprosto sprejel da ti si pa taka kot si in da ti nekateri stvari niso všeč.
sicer je pa tko da dokler neboš sama sebe imela rada in se spoštovala, te tut drugi ne bojo. Ko boš imela samospoštovanje boš vedela do katere mere boš nekaj tolerirala in ne boš popuščala ko bo šlo čez mejo..tega se bodo zavedali tudi drugi (v tem primeru tvoj fant) in te naslednjič ne bodo posiljevali z nečem.
Ne bomo tega rekle ker ni tako..partnerstvo je mnogo več kot samo ena velika ljubezen. Vrjetno tukaj ljubezen čustiš samo ti, on pa ne, ker če bi te resno imel rad te nebi silil v neke reči ampak preprosto sprejel da ti si pa taka kot si in da ti nekateri stvari niso všeč.
sicer je pa tko da dokler neboš sama sebe imela rada in se spoštovala, te tut drugi ne bojo. Ko boš imela samospoštovanje boš vedela do katere mere boš nekaj tolerirala in ne boš popuščala ko bo šlo čez mejo..tega se bodo zavedali tudi drugi (v tem primeru tvoj fant) in te naslednjič ne bodo posiljevali z nečem.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Končno lahko resno in iskreno uporabim tale smajli: tvoj fant jecllaudia napisal/-a:največkrat me izsiljuje s tem: v bistvu sem že kar nekajkrat spala pri njem, ampak vedno tudi ne morem. in potem mi reče, da če ne bom zdaj (pač pove eden dan) spala pri njemu, me bo pustil. in potem jaz seveda popustim.

-
- Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a:Končno lahko resno in iskreno uporabim tale smajli: tvoj fant jecllaudia napisal/-a:največkrat me izsiljuje s tem: v bistvu sem že kar nekajkrat spala pri njem, ampak vedno tudi ne morem. in potem mi reče, da če ne bom zdaj (pač pove eden dan) spala pri njemu, me bo pustil. in potem jaz seveda popustim.
Popravek, oba sta

Torej lih za skup. "Srečno" razmerje še naprej

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
My bad, maš prov.*mala* napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Končno lahko resno in iskreno uporabim tale smajli: tvoj fant jecllaudia napisal/-a:največkrat me izsiljuje s tem: v bistvu sem že kar nekajkrat spala pri njem, ampak vedno tudi ne morem. in potem mi reče, da če ne bom zdaj (pač pove eden dan) spala pri njemu, me bo pustil. in potem jaz seveda popustim.
Popravek, oba sta![]()
Torej lih za skup. "Srečno" razmerje še naprej

cllaudia, takega bedaka nobena ne rabi. In nobena se ne bi smela pustit tkole pometat.
cllaudia napisal/-a:zakaj pa to?
Zato: on trapast ker ti postavlja take pogoje, AMPAK ti si pa še 3× bolj trapasta, ker dejansko ugodeš njegovim izsiljevanjem

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sej zato pa pravim da sta lih za skup.
Težko? Traja par minut, da mu razložiš zakaj tako ne gre več in ga pustiš. Nekaj časa žaluješ za njim, potem pa greš naprej in sčasoma vidiš, da je bila to najpametnejša odločitev v tvojem življenju
Če dejansko upaš, da se bo spremenil- verjem da se ne bo. Vprašaj se, če si dejansko predstavljaš bit celo življenje v taki situaciji (ker bo ratalo le še slabše, nič boljše).
Težko? Traja par minut, da mu razložiš zakaj tako ne gre več in ga pustiš. Nekaj časa žaluješ za njim, potem pa greš naprej in sčasoma vidiš, da je bila to najpametnejša odločitev v tvojem življenju

Če dejansko upaš, da se bo spremenil- verjem da se ne bo. Vprašaj se, če si dejansko predstavljaš bit celo življenje v taki situaciji (ker bo ratalo le še slabše, nič boljše).