ursska napisal/-a:Men je pa Erik Maj ful cortkan, medtem, ko zgleda Matjaž ko ena baba v šobe!
Enako mislim za Erika , Matjaž pa je bolj neopazen, tako da ne bi nič kaj mogla rečt o njem. Je pa mi ql, da sta odkrita glede usmerjenosti. Čudno bi mi bilo, če bi bila strejt. Se pa strinjam s tem, kar je nekje nekdo napisal... gayi bolje začutijo žensko, njeno dušo, in so zato tudi bolj uspešni kar se tiče kreiranja...
ursska napisal/-a:Men je pa Erik Maj ful cortkan, medtem, ko zgleda Matjaž ko ena baba v šobe!
Js se Erika spovnem iz OŠ! Ful je bil corti - blondi s kodrčki!! Pa saksofon je igrov!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Js se Erika spovnem iz OŠ! Ful je bil corti - blondi s kodrčki!! Pa saksofon je igrov!
Meni je bila najboljša Erikova izjava, ko je rekel, da so bistvo vsakega moškega dokolenke (seveda izpod hlač bolj fancy oblečenega moškega, obleka, kravata in to).
Pa všeč mi je njun odnos do krzna (da ni več statusni simbol ampak znak snobovskega afnanja). Prav imata
Ancica napisal/-a:En je Erik Maj Plošinjak ta drug je pa Matjaž se mi zdi, samo ne vem priimka ... sam sta prov hecna modela
Erik Maj Potočnik &Matjaž Plošinjak
(sicer pa poznam Matjaža še s časov, ko ni bil...zagret za fante)
Oscar Wilde je bil tud al kaj? tega pa res nicem vedla...
Elton John
Ančka napisal/-a: Js se Erika spovnem iz OŠ! Ful je bil corti - blondi s kodrčki!! Pa saksofon je igrov!
ja, jst sm bla pa paralelka z njim v gimnaziji....
jezs marija, k sva se u lj srecala pa je bil matjaz zravn in sva se ustavla d sva mal poklepetala, je ta matjaz prov strupeno me gledu in erika nonstop prganju d nej ze gresta... pomoje je res mislu d mu ga bom spelala sej erik je prou kul za pogovarjat se in to pa ful dobr glasbenik je, tk d res ne vem kk je loh u modne vode zaplavu... matjaz mi je pa tak... hm... z distanco...