Jaz ne vem kateri bi izbrala za najobilnejši obrok dneva...Dala sem sicer kosilo, ampak če mene vprašate je vse nekako podobno...
Zajtrk mam med tednom ob 8-9 (če sem v službi ali na faksu)....Če je vikend pozneje, okrog pol desetih. Jem kako žemljico z namazom, marmelado,pašteto...ali pa dam notri pičančje prsi....Najraje mam maslene štručke. Dostikrat jem kosmiče z jogurtom.
Potem imam do kosila ene dve malici. Ena je običajno kos sadja (nektarina npr) druga pa odvisno...če sem lačna pojem kak puding,skutko, drugače pa spijem kakav.
Kosilo jem res malo no...Krožnik juhe, potem krompirja za eno navadno žlico če je,pa minimalno mesa če je zraven (1/3 zrezka) pa dosti solate.
Potem malica...Kaj pa vem, spet kos sadja al pa kako sranje...Pest čipsa recimo...Včasih sploh nič,odvisno kje sem...Včasih na hrano kar pozabim.
Večerjam pa podobno kot zajtrk. Kos kruha/žemlja z tistim kar mi prvo pride pod roke.
Jem ko sem lačna in nikoli se ne bašem. Sladkarij in peciv ne jem, razen če kdo ponudi malo, ali če je kaka prilika.
Redim se pa ob taki "go with the flow" hrani tud ne. Sem mela že začetno fazo anoreksije lani,pa obsedenost s šoprtom potem,pa zdravim prehranjevanjem...Ko sem dobila fanta se nisem več mela časa ukvarjat s sabo in zadnji mesec jem kar mi paše (sam pač ne veliko sladkega,mastnega pa itak ne jem).Ne gledam več na to da zvečer ne bi jedla OH...Skratka...Jem kar mi pride pod roke/zapaše

And I feel great!